duzy_wlod Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Proszę o pomoc w nauczeniu się dobrego ustawiania i odczytywania echosądy Humminbird Piranha Max 160. Jest to mój pierwszy kontakt z echosądą. Chcę ją głównie używać do spiningowania. Proszę o kontakt na forum lub maila albo podanie numeru swojego telefonu zadzwonię. Mój mail w_dudek @autograf.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szept z sali Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Pierwszy post i od razu troche zabawnie się zrobilo- polecam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Echosonda Sądzę, ze się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 duzy_wlod, a w instrukcji echo nic nie pisze ? moj brat uzywa jej i jest ponoc bardzo łatwa w obsłudze. Za 1 razem nad wodą napewno sie nauczysz obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzy_wlod Napisano 12 Lipca 2013 Autor Share Napisano 12 Lipca 2013 Dziękuję za wyjątkowo mądre i życzliwe zabranie głosu wędkarza "Szept z sali". Przeczytałem przed zakupem sondy dużo więcej, natomiast kto pyta nie błądzi i szybciej dochodzi do celu. Ciekawe czy we wszystkim jesteś tak mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szept z sali Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 Widze, ze nie zalapales aluzji. Trudno. Zycze milego dnia i radosci z eksploatacji echosądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi