Madmax Napisano 15 Lipca 2013 Share Napisano 15 Lipca 2013 Witam Posiadam kołowrotek Dragon Fishmaker FD925i oraz FD935i, niestety podczas jednego z wędkowań zmieniając szpulę robiłem to tak zgrabnie że nakrętka hamulca wpadła mi do wody, niestety nie mam możliwości wyciągnięcia jej z ponad 10m głębokości, próbowałem pytać w sklepach ale odzew jest kiepski, jedne salon za Wawy podjął się tego ale tempo mają zabójcze bo pomimo że miało to trwać 7 dni trwa już ponad 1,5msc pomimo że często się im przypominam. Stąd moje pytanie czy ktoś z was jest w stanie pomóc w zakupie tej nakrętki ?? Z góry dziękuję za pomoc. Ps. Jeśli temat jest nie w tym dziale co powinien z góry przepraszam bo nie wiedziałem gdzie go dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 olej posrednikow dzwon prosto do dragona na serwis załatwisz to dużo szybciej i bez proszenia sie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 16 Lipca 2013 Autor Share Napisano 16 Lipca 2013 Tak też zrobiłem na samym początku, w odpowiedzi usłyszałem że muszę to załatwić przez sklep chyba że się Panu z serwisu du.... nie chciało ruszyć bo za dużo zachodu. O dziwo w Mikado (mimo że nie lubię tej firmy) szczytówkę przysłali w trzy dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 a to jestem bardzo zdziwiony bo jakis czas temu znajomy ukęcił gwint w ktoryms TD i spokojnie bezpośrednio z dragonem temat załatwił... jak polityka firmy się zmieniła to widać nam maluczkim coraz gorzej :/ "wielkie" firmy interesują sie tylko hurtownikami a ci z kolei mają nas w zadku ale i płynie z tego korzyść pewna ... wiadomo teraz u kogo i jakiego sprzętu nie kupować... sam kiedys miałem porblem z częscią do spro - to wysłali mi część bezprośrednio z serwisu nim dobrze przelew zdążyłem nadać... nastepnego dnia miałem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi