drop1985 Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Witam, czy ktoś z Was może tutaj jeździ, może coś o tym łowisku napisać? http://moczykij.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papillon Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Byłem tam kilka razy w zeszłym roku i dwa lata temu a teraz to dla mnie tylko Odra. Jest tam jeden duży staw w którym jest duży karp, amur, szczupak, karaś, okoń, płoć. Drugi mniejszy ten podłużny z mniejszym szczupakiem (takie 50 +/-) , karpiem, amurem i płotką. Trzeci staw, ten najmniejszy typowo pstrągowy i z jesiotrem. Są tam jeszcze dwa malutkie stawiki ale na nich nie wędkowałem i nic nie mogę powiedzieć. Generalnie łowisko bardzo fajne i dobrze zarybione a głębokość nie przekracza 1,5 m. Czystość widoczna na każdym kroku. Widać, że właściciel- Pan Waldek dba o całość. Co do opłat to są na stronie łowiska. Moje najlepsze wyniki to karp 75cm i szczupak 77cm. Przed przyjazdem radzę przeczytać regulamin łowiska jest na stronie i zmienił się przez 2 lata. Ogólnie jeśli chodzi o komercję to polecam najbardziej ze wszystkich mi znanych w okolicach Wrocławia. Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drop1985 Napisano 22 Lipca 2013 Autor Share Napisano 22 Lipca 2013 Dziękuję za informację. Jak skończą się upały, to zapewne się tam wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi