drawa Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Słowaccy wędkarze.... ciekawi mnie ten wabik? Cytując kogoś wypadało by podać Źródło. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szept z sali Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 To pewnie kwok, inaczej zwany clonk. Imituje uszkodzonego ptaka w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 ciekawi mnie ten wabik? Kwok http://allegro.pl/kwok-wabik-na-suma-najtaniej-i3373172161.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Imituje uszkodzonego ptaka w wodzie. Raczej żerującego suma, ale to w sumie niewielka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Godna postawa i piękny sum, widziałem sporo fotek u znajomego na Facebooku, był przy złowieniu tej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Godna postawa która ? ta Zwykle większość ich zdobyczy ląduje na ich talerzach. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Czytaj następne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 artech, rozmawiałem właśnie z kolegą, rzeczywiście Ci kolesie zabijają wszystkie złowione sumy. Tego jednego postanowili wypuścić. Wiele osob z tłumu krzyczało aby go wypuścić aby gospodarz łowiska nawołował aby rozdać suma ludziom, jednak w tym przypadku postąpili słusznie Podobno teraz te powyzej 180cm mają wypuszczać , zawsze coś nie odrazu Rzym zbudowano. Filmik z sumem w roli głownej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Coś mi się wydaje, że ten sum był sporo starszy niż 40lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi