tomek1 Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 DAWID, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 cmaku79, Piękne kolorki Ja natomiast mówię "basta" wędkowaniu do czasu aż te krwiożercze bestie komary przestaną kąsać bez opamiętania. Ktoś mi polecił spirale na komary, ale nawet, to ich nie powstrzymało. A szkoda, bo znów leszczyk zaczął pięknie żerować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Piękne sumy, szkoda, że u mnie na zero dalej :S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master1 Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Wczorajszy dzień mogę uznać za udany. będąc nad wodą złapałem jedną większą płoć, dwie wzdręgi takie po 20 cm kilka leszczyków tak koło 30 cm, dwa okonie około 20 cm oraz ze trzy krąpie. Wszystko trafiło z powrotem do wody dlatego że, nie miałem przy sobie siatki, nie chciałoby mi się tego skrobać oraz niektóre okazy były wprost za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Wczoraj odra 421, leszczyki 20 cm brały z prędkością światła, do tego stopnia,że musiałem zwinąć jednego feedera, szkoda,że nic większego się nie uwiesiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Rybki z ostatniego weekenda, szkoda że na komercji tylko coś gryzie. Karpie do 45 cm i linek 40 cm, wszystko kuku wlasnego dopalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasielewskis Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 DAWID, również gratulacje... Łowiłeś bardziej z trollingu, czy kotwiczyłeś i rzucałeś w odpowiednie miejsca? Używałeś kwoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 wasielewskis, nie używam kwoka, a łowiłem i z trola i z ręki, zależy od miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki1506 Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 DAWID gratuluję pięknych kijanek,ja w niedziele dzięki uprzejmości znajomego który zabrał mnie na troling na Oderke trafiłem takiego sumka w granicach wymiaru,dla mnie to sukces bo dopiero w tym roku zacząłem spiningowac:)rybka rośnie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 rybka rośnie dalej. I o to chodzi ! Brawo i życze kolejnych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musol Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Ostatnio wpadł ładny okoń hol był również przyjemny, na początku potrzepał się typowo jak okoń, następnie szedł już jak rasowy szczupak Szczupak również został zaliczony: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_R Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Takie małe pytanie, czy was nad wodą też komary zjadają żywcem? Dziś miała odbyć się nocka, ale po 2h stwierdziliśmy, że to nie ma najmniejszego sensu.. Nie jesteś sam. Ja testowałem kilka różnych metod (spray, kadzidła) i najlepsza na jaką trafiłem to małe ognisko, na które rzucasz mokre gałązki z liśćmi. Chodzi o to żeby było jak najwięcej dymu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Co do komarów, u mnie gryzą niemiłosiernie 2h po zachodzie słońca, potem do świtu jest spokój. Po wschodzie słońca mają pore na śniadanie i wtedy też jest zmasowany atak co do rybek to wczoraj 3h wieczornego rzucania za sumem, bez kontaktu z rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyswe1 Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Co do komarów, u mnie gryzą niemiłosiernie 2h po zachodzie słońca, potem do świtu jest spokój. Po wschodzie słońca mają pore na śniadanie i wtedy też jest zmasowany atak co do rybek to wczoraj 3h wieczornego rzucania za sumem, bez kontaktu z rybami A to nie ma w sklepie offa albo autana ? W nocy nie lataja bo z tego co sie orietuje gacki je zzeraja Problem to jest z meszkami i kleszczami tylko ,ale tez mozna se radzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Repel 100 -- Najleprzy srodek na komary jaki znam , nie jest tani ale warto polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Coś na komary https://www.youtube.com/watch?v=Qh-UbPaSnyU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warlike Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 2 dni nęcenia na odrze. Wyniki 3 osoby 6 wędek i 2 uklejki masakra na Odrze. Jutro kolejne podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Abc, potwierdzone? Jeśli tak, to fajna rada bo nad moim jeziorkiem ona rośnie, a komary też gryzą tam niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_R Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 2 dni nęcenia na odrze. Wyniki 3 osoby 6 wędek i 2 uklejki masakra na Odrze. Jutro kolejne podejście. Ja we wtorek zacząłem nęcenie (1 puszka kuku) na rzece Wieprz niedaleko mojego miejsca zamieszkania. Znalazłem fajne miejsce, do którego jest bardzo ciężko dojść (krzaki i strome zbocze). Miejsce nie jest wydeptane, co świadczy o tym, że nikt tam nie łowi. Dziś przed nęceniem posiedzę z godzinkę i zobaczę czy już coś się dzieje. Wczoraj za to był chyba bardzo dobry dzień na zębatego. Kolega, który miał szczęście być nad rzeką, miał sporo brań na spining. Efekt to 2 szczupaki na brzegu i kilka spiętych podczas holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTS Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Kolejna porządna płoć w moim wydaniu, muszę zacząć je mierzyć: Łowiłem sam od godziny 4 do 12, złowilem dużo ładnej płoci, troche leszczaków. Przynęta kanapka (kuku, bialy) Miejscówka zanęcona ziarnami Na następnym wypadzie z kolegą padł lin 1 kg, karaś pospolity 30 pare cm, linek ponad 20 cm, ploć ponad 30, troche drobnego leszcza i ładnej płoci. Jeśli dostanę od kumpla fotki to napewno wstawie, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 RTS, płotka ładna, ale musisz zażyć Rutinoscorbin, bo jakiś niewyraźny jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTS Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 RTS, płotka ładna, ale musisz zażyć Rutinoscorbin, bo jakiś niewyraźny jesteś. hehe, no dokładnie ostatnio coś się gorzej czuje a tak poważnie to nie lubię umieszczać swojej facjaty w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 To gdzie takie płoteczki skubią....rzeka czy stojaca woda? Ale RTS to jednak potęgą pondczasowa...WIDZEW Rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam wszystkich.21.08.2013.środa.Bardzo ciężkie warunki:duże zachmurzenie,deszcz wisiał w powietrzu,dość silny i chłodny wiatr z północy.Łowiłem od 11 do 18 ale dopiero jak ucichł wiatr i zaświeciło słońce tj. ok.godz.16 złowiłem swoje rybki. Uploaded with ImageShack.us Było tego 15szt.płoci i 2 leszczyki.Łowiłem na robaki białe.Metoda jak zwykle odległościowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 metoda:grunt... przynęta:kulka własnej produkcji-banan. efekt 2 h łowienia: http://i5.imgchili.net/17079/17079424_akt_fischernetz_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi