Skocz do zawartości
Dragon

GoczałkowiceZdrój

Samplot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam takie pytanie , jadę do sanatorium na 3 tygodnie do Goczałkowic Zdrój ośr.Gwarek i w wekendy chciałbym gdzieś blisko wyskoczyć na ryby czy jest taka mozliwość ? , widziałem przy stacji PKP mały staw ale szczerze mówiąc nie wiem czy wolno tam łowić .Jeżeli jest ktoś z okolic niech mi napisze na gg co i jak .Dziękuje !

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
widziałem przy stacji PKP mały staw ale szczerze mówiąc nie wiem czy wolno tam łowić .

Nie wolno, bo to stawy hodowlane, ale tuż za stawami jest Wisła (PZW) lub około 3 km od sanatorium jezioro Goczałkowickie (czytaj temat Zapora Goczałkowice). W obu przypadkach można wykupić czasowe pozwolenie.

Napisano

Dzieki kolego za info. na te kilka dni to szkoda kasy na osobne zezwolenie .Przynajmniej pójdę zobaczyć jak inni wędkują .Pozdro.!

Napisano
widziałem przy stacji PKP mały staw ale szczerze mówiąc nie wiem czy wolno tam łowić .

Nie wolno, bo to stawy hodowlane, ale tuż za stawami jest Wisła (PZW) lub około 3 km od sanatorium jezioro Goczałkowickie (czytaj temat Zapora Goczałkowice). W obu przypadkach można wykupić czasowe pozwolenie.

Tak poza tematem,to ładnego masz okonia w emocie.Ja w zeszłym roku złapałem takiego na 33cm. Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.