gremlin Napisano 7 Maja 2006 Napisano 7 Maja 2006 Co macie do powiedzienia na temat odległościówki York Mamba 4,20m??
Gość Tomek1992 Napisano 19 Maja 2006 Napisano 19 Maja 2006 Co byscie powiedzieli o tej wędce York Mamba Match 390 c.w 5-20.
fotofx Napisano 20 Maja 2006 Napisano 20 Maja 2006 Tania wędka dla początkujących cena odzwierciedla walory użytkowe .
Justyna:) Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 fotofx łowiłeś na nią skoro ją oceniasz ??? ja powiem tyle w moim sklepie mamy cała serie wędek z yorka mamby... jak narazie nie ma wzrotów czy też wysyłek do naprawy bo coś w nich nie tak czy popsrostu sie połamały, a sprzedaliśmy ich dużo...osobiście na nie nie łowiłam, ale klijenci nie skarżą się a uwierz że trudno im dogodzić.... Jak kogoś na lepsza nie stać to ta jest ok. Pozdrawiam
SETA-AS Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 YORK TO NAJWJEKSZA TANDETA NA RYNKU NA SŁĄCU NAWET BLAKNIE KOLOR LEPIEJ KUP U RUSKICH LUB COŚ INEGO
keri Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 Tania wędka dla początkujących cena odzwierciedla walory użytkowe . YORK TO NAJWJEKSZA TANDETA NA RYNKU NA SŁĄCU NAWET BLAKNIE KOLORLEPIEJ KUP U RUSKICH LUB COŚ INEGO Oj! Oj! Aż się boję zapytać o wasz sprzęt. Po wypowiedziach wnioskuję że wszystkie blanki w waszych wędziskach robione są na zamówienie u najlepszych specjalistów Europy
artech Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 keri, York to nie jest sprzęt ktory mozna komuś polecić, w Szczecinie ze względu na obecnośc dystrybutora sprzętu tej firmy w sklepach jest zatrzęsienie a jakością porównalbym go do Sra.... przepraszam Jaxona, no może postawiłbym Yorka nieco wyżej ze względu na niższą cenę ale ogólnie to tandeta.
lake fishing Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 Sam mam tę wędkę i wymieniam ją na lumix match .Jej wyrzut opiewa w granicach 10g nie 20g
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.