shogun_zag Napisano 21 Marca 2007 Napisano 21 Marca 2007 A co by było, gdyby pewnego dnia zlecieć się nad jakąś wodą, może nawet bez wędusi, rozpalić grila, kiełbacha, jakiś browarek??? Heee??? Co Wy na to? W końcu już wiosna
tomek1 Napisano 21 Marca 2007 Napisano 21 Marca 2007 A co by było, gdyby pewnego dnia zlecieć się nad jakąś wodą, może nawet bez wędusi, rozpalić grila, kiełbacha, jakiś browarek??? Heee??? Co Wy na to? W końcu już wiosna Jestem za Tylko może poczekajmy aż ten śnieg popuści trochę
andi64 Napisano 21 Marca 2007 Napisano 21 Marca 2007 bez wędusi, rozpalić grila, kiełbacha, jakiś browarek??? jestem za to co powyżej, to jo to napisoł
Jarosław Napisano 22 Marca 2007 Napisano 22 Marca 2007 A co by było, gdyby pewnego dnia zlecieć się nad jakąś wodą, może nawet bez wędusi, rozpalić grila, kiełbacha, jakiś browarek???: Trzeba się spieszyć bo jak wprowadzą całkowity zakaz promili to nikt nie dojedzie
shogun_zag Napisano 22 Marca 2007 Autor Napisano 22 Marca 2007 To możeby tak na Łąkę uderzyć Właśnie w TV mówili, że w sobotę będzie pogoda słoneczna i grilowa
shogun_zag Napisano 23 Marca 2007 Autor Napisano 23 Marca 2007 Jak nie, jak tak. Jednego wyworzę za tydzień na Poraj a drugi ... w garażu czeka na właśnie takie akcje Chyba, że jgowcześniej sprzedam
andi64 Napisano 23 Marca 2007 Napisano 23 Marca 2007 widzę że jest mało zainteresowania w tym temacie, może jak pierwsze pąki puszczą i zrobi się zielono to ludziska w końcu te różowe bryle na gały założą i będą bardziej skłonni do spotkań
shogun_zag Napisano 24 Marca 2007 Autor Napisano 24 Marca 2007 Spokojnie, ze snu zimowego sie wybudzą i coś z tego wyjdzie
mariush4 Napisano 2 Kwietnia 2007 Napisano 2 Kwietnia 2007 Witajcie.Myśle ze zlot na zb.Łąka to bardzo dobry pomysł mamy juz kwieciń pogoda całkiem całkiem więc trzeba pomyslec o jakimś terminie /może weekend majowy?/ to może byc przyjemne z pożytecznym. POŁAMANIA...
samum Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 Wybiera sie ktos jutro na rybki? nie mam pomyslu gdzie jechac a jestem wolny od godz.9.00
samum Napisano 24 Kwietnia 2007 Napisano 24 Kwietnia 2007 Może jakieś piwko w majowy weekend? Ja jak zwykle bede na Plawkach od 27.04.2007
andi64 Napisano 26 Kwietnia 2007 Napisano 26 Kwietnia 2007 ja prawdopodobnie też będę, chociaż ostatnio miałem kontrole i dopierdzielali mi się do samochodu
tomek1 Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 Andi, to ja cię szukam w Porębie na kamieniach a ty na kompie siedzisz
andi64 Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 Andi, to ja cię szukam w Porębie na kamieniach a ty na kompie siedzisz he, he, przecież pisałem Ci że siedzę od 17 czyli od czwartku, ale następnego do niedzieli coś pokręciłeś, sprawdż na pw
tomek1 Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 he, he, przecież pisałem Ci że siedzę od 17 czyli od czwartku, ale następnego O kutwa, faktycznie Tyle miałem co się przejechałem Fajne miejsca tam są ci powiem Wygodne- auto za plecami, a dla takiego lenia jak ja to ważne Może kiedyś się skuszę na kartę PZW znowu (a wtedy żona da mi kopa za próg ) Siedzieli tam ludziska, pogadałem trochę, ale nic nie dziubało
andi64 Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 (a wtedy żona da mi kopa za próg ) weż żonkę ze sobą pokaż jej plac, oraz piękne widoki a wtedy żonka od razu Ci ulegnie wtedy myślę że to Ona będzie Cię ciągła w te tereny, jakże piękne na letnie wypady
tomek1 Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 wtedy myślę że to Ona będzie Cię ciągła w te tereny, jakże piękne na letnie wypady Wszystko fajnie tylko: a) już w tej chwili mam tyle łowisk do wyboru, że i tak trudno wybrać pół wypłaty na karty wędkarskie
madi Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 tomek1 napisał/a: (a wtedy żona da mi kopa za próg ) weż żonkę ze sobą pokaż jej plac, oraz piękne widoki Taaaaaaaa jak się zarazi to już Tomku będzie po Tobie a wtedy żonka od razu Ci ulegnie wtedy myślę że to Ona będzie Cię ciągła w te tereny, jakże piękne na letnie wypady :grin: A to mi troszkę czymś zalatuje ale na pewno nie wędkarstwem Ale wyszła składanka, u mnie to na odwrót
tomek1 Napisano 19 Maja 2007 Napisano 19 Maja 2007 No i tym razem nie pomyliłem daty i odwiedziłem Andiego nad wodą Nowe sygnalizatory Andiego milczały jak grób, więc mieliśmy okazję i czas pogadać, potestować sprzęt i tym sposobem 3 godzinki zleciały jak z bicza strzelił i trzeba się było zbierać. Tu obok stanowiska karpiowego I oczywiście pozdrowienia dla Haczykowców
andi64 Napisano 20 Maja 2007 Napisano 20 Maja 2007 Nowe sygnalizatory Andiego milczały jak grób a, tu takie rzeczy się dzieją http://www.karpmax.pl/news,106
igor Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 Wybrałbym bym się chętnie z kimś na Poraj na nockę (namiot / auto). W grę wchodzi tylko weekend. Łowić będę na grunt i/lub żywca. Jak coś to pojadę sam, planuję jechać 15/16 lub 22/23 bm. Jeśli ktoś jest zainteresowany to może się zgadamy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.