Skocz do zawartości
Dragon

Śląsk i Zagłębie- "zlatujemy" się nad wodą?

shogun_zag

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A co by było, gdyby pewnego dnia zlecieć się nad jakąś wodą, może nawet bez wędusi, rozpalić grila, kiełbacha, jakiś browarek??? Heee??? Co Wy na to? W końcu już wiosna :mrgreen:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
A co by było, gdyby pewnego dnia zlecieć się nad jakąś wodą, może nawet bez wędusi, rozpalić grila, kiełbacha, jakiś browarek??? Heee??? Co Wy na to? W końcu już wiosna

Jestem za :razz: Tylko może poczekajmy aż ten śnieg popuści trochę :twisted::lol:

Napisano
bez wędusi, rozpalić grila, kiełbacha, jakiś browarek???

jestem za :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

to co powyżej, to jo to napisoł :mrgreen::grin::grin::grin:

Napisano
A co by było, gdyby pewnego dnia zlecieć się nad jakąś wodą, może nawet bez wędusi, rozpalić grila, kiełbacha, jakiś browarek???:

Trzeba się spieszyć bo jak wprowadzą całkowity zakaz promili to nikt nie dojedzie :mrgreen:

Napisano

Jak nie, jak tak. Jednego wyworzę za tydzień na Poraj a drugi ... w garażu czeka na właśnie takie akcje :mrgreen: Chyba, że jgowcześniej sprzedam :???:

Napisano

widzę że jest mało zainteresowania w tym temacie,

może jak pierwsze pąki puszczą i zrobi się zielono to ludziska w końcu te różowe bryle na gały założą i będą bardziej skłonni do spotkań :lol::lol::lol:

• 2 weeks later...
Napisano

Witajcie.Myśle ze zlot na zb.Łąka to bardzo dobry pomysł :grin: mamy juz kwieciń pogoda całkiem całkiem więc trzeba pomyslec o jakimś terminie /może weekend majowy?/ to może byc przyjemne z pożytecznym. POŁAMANIA...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Andi, to ja cię szukam w Porębie na kamieniach a ty na kompie siedzisz

he, he, przecież pisałem Ci że siedzę od 17 czyli od czwartku, ale następnego :grin: do niedzieli :grin:

coś pokręciłeś, sprawdż na pw :grin:

Napisano
he, he, przecież pisałem Ci że siedzę od 17 czyli od czwartku, ale następnego

O kutwa, faktycznie :lol::lol::lol: Tyle miałem co się przejechałem :wink::lol: Fajne miejsca tam są ci powiem :cool: Wygodne- auto za plecami, a dla takiego lenia jak ja to ważne :mrgreen: Może kiedyś się skuszę na kartę PZW znowu (a wtedy żona da mi kopa za próg :mrgreen::lol: )

Siedzieli tam ludziska, pogadałem trochę, ale nic nie dziubało :roll:

Napisano
(a wtedy żona da mi kopa za próg :mrgreen::lol: )

weż żonkę ze sobą :mrgreen: pokaż jej plac, oraz piękne widoki :idea: a wtedy żonka od razu Ci ulegnie :mrgreen::grin: wtedy myślę że to Ona będzie Cię ciągła w te tereny, jakże piękne na letnie wypady :grin::grin::grin:

Napisano
wtedy myślę że to Ona będzie Cię ciągła w te tereny, jakże piękne na letnie wypady

Wszystko fajnie tylko:

a) już w tej chwili mam tyle łowisk do wyboru, że i tak trudno wybrać :mrgreen:

B) pół wypłaty na karty wędkarskie :lol:

Napisano
tomek1 napisał/a:

(a wtedy żona da mi kopa za próg :mrgreen::lol: )

weż żonkę ze sobą :mrgreen: pokaż jej plac, oraz piękne widoki :idea:

Taaaaaaaa jak się zarazi to już Tomku będzie po Tobie :twisted:

a wtedy żonka od razu Ci ulegnie :mrgreen::grin: wtedy myślę że to Ona będzie Cię ciągła w te tereny, jakże piękne na letnie wypady :grin: :grin: :grin:

A to mi troszkę czymś zalatuje ale na pewno nie wędkarstwem :mrgreen:

Ale wyszła składanka, u mnie to na odwrót :roll:

• 2 weeks later...
Napisano

No i tym razem nie pomyliłem daty i odwiedziłem Andiego nad wodą :mrgreen:

Nowe sygnalizatory Andiego milczały jak grób, więc mieliśmy okazję i czas pogadać, potestować sprzęt :mrgreen::cool: i tym sposobem 3 godzinki zleciały jak z bicza strzelił i trzeba się było zbierać. :cry:

Tu obok stanowiska karpiowego :mrgreen:

64db33e89ad81386m.jpg

I oczywiście pozdrowienia dla Haczykowców :mrgreen:

60c87adde9cccc6em.jpg

• 3 months later...
Napisano

Wybrałbym bym się chętnie z kimś na Poraj na nockę (namiot / auto).

W grę wchodzi tylko weekend.

Łowić będę na grunt i/lub żywca.

Jak coś to pojadę sam, planuję jechać 15/16 lub 22/23 bm.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to może się zgadamy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.