Skocz do zawartości
tokarex pontony

Foty i fotki filmy i filmiki

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Manku test udany

Wszystko dziala (tylko filmik chyba glosu-dzwieku nie ma)

Zdradz czym ty tam rzucales (rakieta zanentowa to byla ?)

I gdzie byl krecony (Odra?)

I wrzuc jakies z holem "malych" (jak na Ciebie) karpikow

Pozdr

Napisano

Przemku dzwięku niema jeszcze bo filmik robiony aparatem foto,jak będzie już kamera myśle ze niedługo to będzie i głos ,narazie zabawa połączona z nauka ,było jednak za ciemno na kręcenie filmu z aparatu.A na filmiku zanęcanie ziarnami za pomocą rakiety i mojego "spoda" z surfkastu.Woda Odra.Filmik zostanie powtórzony za "jasnego dnia".Co do

filmiku z cholem rybki to nie takie proste musza jednak być dwie osoby ale już pracuje i nad tym.Acha Przemku dzięki że zauwazyłes.

Napisano

Spoko nie ma sprawy

Po prostu jak pisales test to myslalem ze oczekujesz jakiejs oceny i sprawdzenia czy dziala

Hol rybki nie jest takim problemem

Mysle ze stojak (statyw) i jesli biora wlczasz kamere a pozniej to juz tylko od tego jaka duza masz pamiec zalezy ile czasu masz na uwiecznienie brania i holu

Choc wiadomo ze lepiej miec kamerzyste (jeszcze lepiej kamerzystke :lol: )

Powodzenia w kreceniu filmikow

Pozdr

Napisano
czy to łowisko to Odra?
Odra ,odra ,karpik to tylko 8kg i 70cm z ogonkiem małym.
a jak ktos łowi na prąd ?? ;/ albo siatki pieprzone albo coś :/

ale mam nadzieje że Ty nie

napewno nie.

Fotki zaraz wstawie na galerie.

Napisano

maniek, nie czepiam się absolutnie - raczej potraktuj to jako uwagę na przyszłość, jeśli zamierzasz więcej takich kręcić - bo z pewspektywy oglądającego ten klip jest o 50% za długi. Zbliżenie na czcinę, facio płuczący ręce i klamoty na brzegu - to nie potrzebne było moim zdaniem. Po 0:30 powinin być koniec.

• 7 months later...
Napisano

maniek, piękny, nawet nie wiem jak on się w tej Odrze uchował :idea:

widzę że Ty go wypuszczałeś, i dziwi mnie to że Twój kamrat pozwolił Ci go wypuścić :?::idea::grin: ale myślę że mu było w łapy zimno :grin::grin::grin:

Napisano
Cośik ci się pomieszalo wypuszczał łowca a ja kręciłem filmik

kurna, a na 100% myślałem że to Ty :mrgreen::grin: podobny jak brat bliżniak :mrgreen::grin: ale, cóż widocznie zapatrzyłem się na tego koja, jeszcze w życiu nie widziałem takiego giganta :mrgreen::grin::grin::grin::grin:maniek, sorrki że was nie odróżniłem :oops::grin::grin::grin::grin:

Napisano
Spoko Andi ,a jak filmik

filmik superrrrrr :!:

dopiero w ostatniej fazie tego filmiku zauważyłem że gościu ma większy zarost od Ciebie :mrgreen::grin::grin::grin::grin:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.