maniek Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Narazie robie tylko testy. http://maniek60.wrzuta.pl/film/gZqF3UiJNt/
P Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Manku test udany Wszystko dziala (tylko filmik chyba glosu-dzwieku nie ma) Zdradz czym ty tam rzucales (rakieta zanentowa to byla ?) I gdzie byl krecony (Odra?) I wrzuc jakies z holem "malych" (jak na Ciebie) karpikow Pozdr
maniek Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Napisano 5 Kwietnia 2007 Przemku dzwięku niema jeszcze bo filmik robiony aparatem foto,jak będzie już kamera myśle ze niedługo to będzie i głos ,narazie zabawa połączona z nauka ,było jednak za ciemno na kręcenie filmu z aparatu.A na filmiku zanęcanie ziarnami za pomocą rakiety i mojego "spoda" z surfkastu.Woda Odra.Filmik zostanie powtórzony za "jasnego dnia".Co do filmiku z cholem rybki to nie takie proste musza jednak być dwie osoby ale już pracuje i nad tym.Acha Przemku dzięki że zauwazyłes.
P Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Spoko nie ma sprawy Po prostu jak pisales test to myslalem ze oczekujesz jakiejs oceny i sprawdzenia czy dziala Hol rybki nie jest takim problemem Mysle ze stojak (statyw) i jesli biora wlczasz kamere a pozniej to juz tylko od tego jaka duza masz pamiec zalezy ile czasu masz na uwiecznienie brania i holu Choc wiadomo ze lepiej miec kamerzyste (jeszcze lepiej kamerzystke ) Powodzenia w kreceniu filmikow Pozdr
tomek1 Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 Maniuś, na co spiningowałeć Na paprocha Fajny filmik byle tak dalej a Haczyk TV kiedyś wystartuje
ESSOX Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 Maniuś, na co spiningowałeć Jak to na co ???? Na kulke proteinową
maniek Napisano 7 Kwietnia 2007 Autor Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam ,o wy prześmiewcy ,nieważne jak wazne ze skutecznie Narazie idą "maluchy" http://maniek60.wrzuta.pl/film/cqf9oHX7UJ/ Ale w kolejce stoją duże.
grzesiekwidawa Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam ,o wy prześmiewcy ,nieważne jak wazne ze skutecznie no niekiedy to jest ważne, a jak ktos łowi na prąd ?? ;/ albo siatki pieprzone albo coś :/ ale mam nadzieje że Ty nie
maryaChi Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 Mańku tak z czystej ciekawości - czy to łowisko to Odra? Pozdrawiam.
maniek Napisano 7 Kwietnia 2007 Autor Napisano 7 Kwietnia 2007 czy to łowisko to Odra?Odra ,odra ,karpik to tylko 8kg i 70cm z ogonkiem małym.a jak ktos łowi na prąd ?? ;/ albo siatki pieprzone albo coś :/ale mam nadzieje że Ty nie napewno nie.Fotki zaraz wstawie na galerie.
Tomaszek Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 maniek, nie czepiam się absolutnie - raczej potraktuj to jako uwagę na przyszłość, jeśli zamierzasz więcej takich kręcić - bo z pewspektywy oglądającego ten klip jest o 50% za długi. Zbliżenie na czcinę, facio płuczący ręce i klamoty na brzegu - to nie potrzebne było moim zdaniem. Po 0:30 powinin być koniec.
sinus Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Ciekawe czy się uda otworzyć pewnie że się da ładna i ciekawa rybka...
maniek Napisano 8 Listopada 2007 Autor Napisano 8 Listopada 2007 ładna i ciekawa rybka..Nie pytam o rybke tylko o filmik .
element52 Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Wszystko działą tak jak powinno Ale fajny karp Sąsiad mojej babci ma oczko i miał cos podobnego, tylko duuużo mniejsze
andi64 Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 maniek, piękny, nawet nie wiem jak on się w tej Odrze uchował widzę że Ty go wypuszczałeś, i dziwi mnie to że Twój kamrat pozwolił Ci go wypuścić ale myślę że mu było w łapy zimno
maniek Napisano 8 Listopada 2007 Autor Napisano 8 Listopada 2007 widzę że Ty go wypuszczałeś, iCośik ci się pomieszalo wypuszczał łowca a ja kręciłem filmik
andi64 Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Cośik ci się pomieszalo wypuszczał łowca a ja kręciłem filmik kurna, a na 100% myślałem że to Ty podobny jak brat bliżniak ale, cóż widocznie zapatrzyłem się na tego koja, jeszcze w życiu nie widziałem takiego giganta maniek, sorrki że was nie odróżniłem
maniek Napisano 8 Listopada 2007 Autor Napisano 8 Listopada 2007 sorrki że was nie odróżniłemSpoko Andi ,a jak filmik
andi64 Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Spoko Andi ,a jak filmik filmik superrrrrr dopiero w ostatniej fazie tego filmiku zauważyłem że gościu ma większy zarost od Ciebie
maniek Napisano 8 Listopada 2007 Autor Napisano 8 Listopada 2007 Filmik jest już w innym miejscu czeka na akceptacje admina.
element52 Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 Jeszcze jeden na próbe. http://maniek60.wrzuta.pl/film/gQFJrA75FH/ Wszystko działa. A co to było na koncu zyłki
maniek Napisano 9 Listopada 2007 Autor Napisano 9 Listopada 2007 Jak sama nazwa wskazuje rakieta do nęcenia .a obejrzaleś do konica ,bo u mnie coś kuleje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.