Miras Napisano 26 Stycznia 2009 Napisano 26 Stycznia 2009 Specyfikacja techniczna: Producent - Garbolino Model - Squad Feeder 360 Długość - 3,60m Cw. – 25-75 gram Grubość żyłki - 2-6 lb Ilość składów - 3 Dodatkowy osprzęt w zestawie: 2 szczytówki Sprzęt posiadam od i jak często używam: Lipiec 2005 Ryby, które nim łowię oraz dzięki niemu, moje największe sukcesy: Leszcze Podoba mi się w nim to, że... czyli + : + każde branie czuć na dolniku, przez wędkę przechodzi „dreszcz” + równomiernie położony lakier, rękojeść z dobrej jakości materiałów, Nie spotkałem drugiej tak dobrze wykonanej wędki za +/- 200 zł + Logo producenta i inne oznaczenia są „nadrukowane” na wędce, nie jest to zalakierowana naklejka jak u konkurencji w tym przedziale cenowym. + uniwersalność: „daje radę” nawet na Wiśle przy koszyczkach 80 – 90g. Na jeziorze sygnalizuje najdrobniejsze brania, zdarzało mi się zacinać 10cm płotki i uklejki + nie jest „kluchowaty” ale przy holu ryby ładnie pracuje. Nie podoba mi się w nim to, że... czyli - : - rękojeść mogła by być cała z korka Od momentu posiadania działa bez zarzutu: Nie. Górna część rękojeści jest odkręcana i zintegrowana z pierścieniem mocującym kołowrotek. Chyba za mocno ją przykręcałem bo pierścień odłączył się od nakrętki. Do uszkodzenia doszło z mojej winy, nie potrzebnie dokręcałem tak mocno kołowrotek. Teraz żeby ruszyć pierścień i zdjąć kołowrotek muszę posługiwać się młotkiem :/ Sprzęt był dawany do naprawy: Nie Gdybym teraz miał kupować inny sprzęt, wybrałbym inny model: Wybrałbym ten sam model. Koszt sprzętu: Ok. 220 pln Używam w komplecie z: Kołowrotkiem Shimano Catana 4000 Inne ewentualne dodatkowe uwagi, wyjaśnienia lub zdjęcia:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.