LeChifre Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Posiadam bardzo gruby ponton wojskowy nigdy nie przedziurawiony bo po prostu chyba sie nie da;D Ponton jest 2 osobowy 2 razy nad wodą łącznie przez 14h i nic powietrza z niego nie spadło sprzedaje tylko dlatego ze zbieram na pływadełko cena do ustalenia!! mnie bardzo by interesowalo 100 zl ale jesli ktos powie mniej to sie bardzo zastanowie zdj dla zainteresowanych na mail lub oględziny osobiste;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Proszę o kilka zdjęć na maila tomek1haczyk@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość boopme Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 boopme@o2.pl - także proszę o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikiWąż Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 chylonia.1@gmail.com tez prosze o foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 arek0402@o2.pl też poproszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Widze ze duze zainteresowanie bardzo mnie to cieszy w domku bede w czwartek i wyśle fotki powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupaczek20 Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Mogę prosić o zdjęcia na email :kuba_piech@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 z tego co się orientuje na forum działa jeszcze mozliwość wysyłania PW lub wiadomości na maila do użytkownika ( wszystko dzięki przyciskom pod każdym postem). Proszę, więc z tej opcji korzystać pytając o inne szczegóły czy zdjęcia do danego ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi