synakmateusz Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam. Mam takie pytanie: Jakie ryby mogę wpuścić na żwirownie? Wyrąbisko jest bardzo głębokie i czyste. Brzegi ostro spadają. Na środku jest troche zielska i z jednej strony jest troche trzciny i pałki wodnej. Pozdrawiam Mateusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Jakie ryby mogę wpuścić na żwirownie? A czy to Twój zbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
synakmateusz Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Tak. A właściwie mojego taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Potrzebnych jest wiele informacji, powierzchnia, głębokość, zasilanie w wodę, cel zarybienia itd. Jeżeli myślicie o tym na poważnie- warto zasięgnąć opini ichtiologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henryk_dys Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Jak na żwirownię to może szczupak lub lin? Mój znajomy zarybia swój staw wiosną i jesienią.Ryby bierze z Nowego Adamowa z tego gospodarstwa rybnego. Ostatnio wpuszczał suma i szczupaka.A Ty w końcu czy zarybiłeś staw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi