synakmateusz Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam. Mam takie pytanie: Jakie ryby mogę wpuścić na żwirownie? Wyrąbisko jest bardzo głębokie i czyste. Brzegi ostro spadają. Na środku jest troche zielska i z jednej strony jest troche trzciny i pałki wodnej. Pozdrawiam Mateusz. Cytuj
tomek1 Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Jakie ryby mogę wpuścić na żwirownie? A czy to Twój zbiornik? Cytuj
synakmateusz Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 Tak. A właściwie mojego taty. Cytuj
tomek1 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Potrzebnych jest wiele informacji, powierzchnia, głębokość, zasilanie w wodę, cel zarybienia itd. Jeżeli myślicie o tym na poważnie- warto zasięgnąć opini ichtiologa. Cytuj
henryk_dys Napisano 12 Czerwca 2014 Napisano 12 Czerwca 2014 Jak na żwirownię to może szczupak lub lin? Mój znajomy zarybia swój staw wiosną i jesienią.Ryby bierze z Nowego Adamowa z tego gospodarstwa rybnego. Ostatnio wpuszczał suma i szczupaka.A Ty w końcu czy zarybiłeś staw? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi