djpablox Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Bardzo bym prosił żeby ktoś podzielił się dobrym sposobem klejenia robactwa, często na moim zbiorniku podanie robaków z ziemią bądź zanętą powoduje smużenie a w rezultacie zwabia drobnice. Dobry efekt daje strzelanie robakiem ale po czasie ryba podnosi się wyżej powoduje to problemy a przy wietrze możemy sobie ściągnąć rybę poza łowisko. Próbowałem używać gotowych klejów firm dostępnych na rynku ale nie jestem zadowolony, więcej kleiło się to do rąk i trzeba uważać żeby nie przemoczyć itp Macie na to jakiś lepszy sposób? Cytuj
ChaoTic Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 do białych guma arabska - np od od Górka , masz też na jego stronie (gorek-gliny) filmik jak to najlepiej technicznie wykonywać . nie zapomnij o żwirze mi zazwyczaj szkoda czasu i wolę podać albo martwego w doklejonej liantem glinie i żwirze który przyspieszy opad towaru na dno i tym samym zminimalizuje ewentualną smugę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi