djpablox Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Bardzo bym prosił żeby ktoś podzielił się dobrym sposobem klejenia robactwa, często na moim zbiorniku podanie robaków z ziemią bądź zanętą powoduje smużenie a w rezultacie zwabia drobnice. Dobry efekt daje strzelanie robakiem ale po czasie ryba podnosi się wyżej powoduje to problemy a przy wietrze możemy sobie ściągnąć rybę poza łowisko. Próbowałem używać gotowych klejów firm dostępnych na rynku ale nie jestem zadowolony, więcej kleiło się to do rąk i trzeba uważać żeby nie przemoczyć itp Macie na to jakiś lepszy sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 do białych guma arabska - np od od Górka , masz też na jego stronie (gorek-gliny) filmik jak to najlepiej technicznie wykonywać . nie zapomnij o żwirze mi zazwyczaj szkoda czasu i wolę podać albo martwego w doklejonej liantem glinie i żwirze który przyspieszy opad towaru na dno i tym samym zminimalizuje ewentualną smugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi