aeq Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Witam. Ostatnie wypady na ryby kończą się tylko i wyłącznie pływaniem w górę wisły od mostu siekierkowskiego, pływałem ostatnio z echosondą znalazłem kilka dołków od 4 do 6 metrów ale niestety bez żadnego rezultatu w rybkach. Może ktoś z bardziej doświadczonych wędkarzy podowiedzieć gdzie co i jak? Niebawem sezon pływania łódką się kończy a niestety Wisełka nie obdarowała mnie żadną rybką Próbowałem już sporo rzeczy od gum, kopytek, woblerów, blach. Dodam iż interesuje mnie tylko i wyłącznie spinning. Dodam iż strona wisły jest dla mnie bez różnicy, gdyż posiadam łódkę. Za pomoc będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vadi Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Kolego, może więc czas przepłynąć na Zalew Zegrzyński i przez 2 miesiące kosić sandacze? Chociaż zapowiadają szybką i mroźną zimę, więc pewnie krócej, ale przynajmniej połowisz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barsliw Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Dodam iż strona wisły jest dla mnie bez różnicy, gdyż posiadam łódkę. No to jesteś już naprawdę szczęściarzem. Sporo bym dał za łódkę na Wiśle. Pływać, machać,pływać i machać a efekty na pewno przyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek12 Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Kolego, może więc czas przepłynąć na Zalew Zegrzyński i przez 2 miesiące kosić sandacze? Wędkuję na zalewie jesienią i wcale tak nie widzę aby tam wędkarze kosili sandacze. Znajomy który tam jest często, ma duże doświadczenie łowi od jednej do góra kilku sztuk w sezonie, chodzi mi o ryby 70+. Proszę napisz ile i jakich sandaczy łowisz przez te dwa miesiące, tylko bez ściemniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi