Sarotti Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Witam Jako iż do tej pory używałem tylko spiningu i sporadycznie łowiłem na grunt i spławik od ojca chciałbym sie zaopatrzyć w wędzisko i kołowrotek ogólnie cały zestaw:) pytanie czy moge mieć jedno wędzisko , które będzie służyć jako na grunt z koszyczkiem i na spławik ? Cene nie gra roli w sumie ale wiadomo że też nie chce sprzętu z górnej półki bo takiego sprzętu nie wykorzystam , ale też już jakiś konkretny wytrzymały. Z góry dziękuje za zainteresowanie i polecane zestawy. Pozdrawiam Cytuj
zwykly_michal Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Jesli cena nie gra roli to kup dwa. Zdarzaja sie modele przeznaczone do dwoch metod ale jesli cos jest do wszystkiego to czesto do niczego. Cytuj
Sarotti Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 No w sumie dobre stwierdzenie a jesli chodzi o te 2 zestawy to co mozna ciekawego zlozyc ? Do 500 zl da rade jeden zestaw. Cytuj
Sarotti Napisano 2 Października 2013 Autor Napisano 2 Października 2013 Sprzęt chciałbym na takim poziomie jaki mam spinning czyli: Wędzisko: Jaxon XT-Pro Spinning 270/32 Kołowrotek: Shimano Catana 2500FA Cytuj
bonk Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Kup przyzwoitą spławikówkę a na grunt łów spinem, powinen dać radę dopóki nie zobaczysz, co naprawdę potrzebujesz. Za 500 zł można już coś wybrać, np. Aqualite Sensor Float 3.60m 10-35g + Passion FD 730. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi