Sebson(L) Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Witam kolegów Mam pytanie czy ktoś z was jeździ nad tą piękna wodę choć oczywiście lekko zasyfioną na brzegach ( przez dziadostwo) i ma jakieś efekty? Ja byłem w tym roku parę razy tylko w dzień. Wypady na spławik : Płotki Leszczyki głownie do 0,5kg ale trafiło się pare szt. ok 1 kg Spining : 1 okoń Żywiec : 1 sandacz ok 60 cm.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Też interesują mnie Puchały, rzeczywiście trafiają się tam sandacze?? Łowiłeś więcej razy na tej wodzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek777 Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 A da się tam teraz dojechać? mimo budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 To duża woda i ciekawa, ale mimo tego, że jest tam od groma leśnych dziadków to ciężko dowiedzieć się czego konkretnego o rybostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 no i jak Panowie (i Panie) ktoś łowił w tym roku na Puchałach??? Jak tam jest z rybą i z właścicielem wody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek93 Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Wlascicielem jest gmina, nie potrzeba pozwolen, co do ryb to sa chyba wszystkie gatunki, na wlasne oczy widzialem karpia 18 kilo z tamtad, trafiaja sie tez szczupaki 1m tez widzialem , czesto tam bywam mozemy sie kiedys tam spotkac to opowiem co gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominika.. Napisano 16 Sierpnia 2020 Share Napisano 16 Sierpnia 2020 Poszukuję właściciela żwirowni Puchały . Byłabym wdzięczna za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi