Igen Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Witam. Dzisiaj łowiąc na spinning spotkałęm wędkarza, który właśnie składał swój spławikowy sprzęt. Jego połów był tak kapitalny, że nie mogłem nie zapytać się jak złowił takie ryby. Porozmawialiśmy trochę, zeszło na zanętę. Zapytałem się go, czy jest kupna, czy robiona włsnoręcznie. Odpowiedział, że jest robiona, ale na bazie zanęty... No właśnie. Wymienił nieznane mi czyjeś imię i nazwisko( chyba zaczynało się na M). Stwierdził, żebym poszukał w internecie, ale zapomniałem nazwiska tego producenta. Czy możecie wymienić Polskich producentów zanęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Skoro na M to być może zanęty Milewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igen Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 Dzięki kolego! Właśnie o tego człowieka mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jakub_wr Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Zanęty Milewskiego nie nazwałbym bazą To są bardzo dobre zanęty, jedyne co z nimi robię to rozrabiam melasą i mieszam z gliną. Dodatki joka, pinki, gnojaka. Grzech dawać coś więcej bo jest to tak fajnie skomponowana mieszanka że niczego jej nie brakuje. Nigdy mnie nie nie zawiodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Niektórych zanęt Milewskiego teoretycznie nie powinno się podawać samych - to dla tych którzy nie stosują gliny/ziemi. Np zaneta płociowa jest zbyt skoncentrowana i powinno się ją mieszać np z jeziorem czy gpx itd/itp. Wszelkie info na remat zanet Milewskiego: gorek-gliny.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Zanęty Milewskiego to nie tylko seria Platinium , są jeszcze extereme i natura które można a w niektórych przypadkach nawet należy wzbogacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi