Mike_Mil Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Witam,tak jak w temacie,szukam formy do odlewania główek,w internecie są ale mi zależy na małych główkach,takich 2,3,4gr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Sa w necie ludzie którzy robią formy. Nie lepiej kupić bezpośredno od producenta? Ja kupowałem formy z dwóch źródeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 22 Października 2013 Autor Share Napisano 22 Października 2013 a mógłbyś moze dać namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Pewnie W tej firmie kupiłem z kolegami formę do dużych główek i do pałeczek http://www.formywedkarskie.pl/ Wady - brak rączek przy formach, mimo wszystkoe małe kanaliki do odpowietrzania by się przydały. Plusy - są opisane gramatury nie wymagają poprawek drobnych Mamy też dwie formy z allegro ale w swoich komentarzach nie mogę znaleźć od kogo je kupiłem (nie jestem pewien). Szukałem ich ale z tego co widż nie ma ich teraz na aukcjach. Jeśli Ci zależy mogę postarać się im stzrelić fotkę i wstawić. Ewentualnie jak znajdziesz to wstaw i moge powiedzieć czy to te Wady - zadziory do przynęty trzeba bylo poprawić, brak gramatury, bez dorobienia kanalików odpowietrzjących sporo główek było niedolanych (szczególnie okolice zadziora) Plusy - dzięki rączkom drewniamy pełna wygoda przy odlewaniu Masz jeszcze jakieś pytania to wal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 24 Października 2013 Autor Share Napisano 24 Października 2013 na tej stronie co podałeś są formy,ale zazwyczaj duże gramatury.... widziałem ją już wcześniej,szukam czegoś innego, jestem w trakcie robienia takiej formy,w jednej formie będą 2x2gr,2x2,5gr,2x3gr,jak zrobię-pochwalę się fotką,może zacznę robić na zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Na tej stronie jest np forma: Forma nr 81 Mini-jig Gramatura: 2, 3, 5, 6, 9g "Mniejsza" z allegro jak dobrze pamiętam zaczyna się od 5 g Fajne formy widziałem sprowadzone z USA. Mają tak małe gramatury przy czym jedna forma (kilka gniazd) to jedna gramatura. Wtedy zakup form cenowo jest horrendalnie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 22 Grudnia 2013 Share Napisano 22 Grudnia 2013 Mamy też dwie formy z allegro ale w swoich komentarzach nie mogę znaleźć od kogo je kupiłem (nie jestem pewien). Szukałem ich ale z tego co widż nie ma ich teraz na aukcjach. Jeśli Ci zależy mogę postarać się im stzrelić fotkę i wstawić. Ewentualnie jak znajdziesz to wstaw i moge powiedzieć czy to te Wady - zadziory do przynęty trzeba bylo poprawić, brak gramatury, bez dorobienia kanalików odpowietrzjących sporo główek było niedolanych (szczególnie okolice zadziora) Plusy - dzięki rączkom drewniamy pełna wygoda przy odlewaniu Tutaj linki do aukcji. Nie wiem jak długo będzie je widać. Są na nich fotki i tam widać różnice między tymi ze strony o której pisałem wcześniej http://allegro.pl/forma-do-odlewania-glowek-jigowych-i3814634777.html http://allegro.pl/forma-do-odlewania-duzych-glowek-jigowych-i3814635481.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi