aromalak Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam.Byłem na paprocanach w sobote ogólnie leszczyki, karpika którego napuścili chłopcy już chyba wytępili. Z tego co pytałem leszczyk bierze na całym jeziorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzajas Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Byłem dzisiaj i dalej leszczyk 20-30 cm kilka płoci do 20 cm ale ogólnie fajnie jutro znowu jadę po dzisiejszym zbadaniu co i jak wiem jak jutro się nastawić sprzętowo i przynętowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzajas Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 aromalak, a kiedy zarybiali tym karpikiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalak Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam. Karpikiem zarybiali w marcu jak zszedł lód.Ogólnie potwory max 25cm większego nie udało się złapać.Najlepiej brał w chaszczach przy rybaczówce.DZAJAS napisz czy trafiają się już jakieś linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzajas Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzięki za informację o zarybieniu naprawdę potwory a co do linków to też na nie czekam bo w tamtym roku na wiosnę trafiały się spore okazy zobaczę może jutro jakiegoś złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam. Karpikiem zarybiali w marcu jak zszedł lód.Ogólnie potwory max 25cm większego nie udało się złapać.Najlepiej brał w chaszczach przy rybaczówce.DZAJAS napisz czy trafiają się już jakieś linki. W zeszły czwartek oprócz leszczyków miałem jednego lina - 30cm. 2 dni pózniej kolega z gruntu wyciągnął ale małego - 24cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalak Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzięki RADZIO za info.Czyli jeszcze z tydzień ciepła i powinny pójść na całość.Ciekawe czy będą brały jak w tamtym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemaczka88 Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Witam. Nie znalazlem nic na forum na temat tego łowiska wiec może sie ktoś wypowie w tym poście. Jaka jest sytuacja na tym jeziorze , co bierze i na co. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Słabo szukałeś. Ponadto Paprocany nie jest łowiskiem komercyjnym. Temat o zbiorniku. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1839 ok już scaliłem Unises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo34 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Witam kolegów,może któryś z kolegów był ostatnio na paprocanach jak wygladają po powodzi jest poco jechac ,czy może woda zabrała ze sobą cały rybostan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalak Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam kolegów,może któryś z kolegów był ostatnio na paprocanach jak wygladają po powodzi jest poco jechac ,czy może woda zabrała ze sobą cały rybostan Heja Przemo jeżdże często na papry troche rybek zostało ale uciekło dużo węgorza karpia i chyba sandacza bo coś ciężko go złowić.Niestety zostały te małe cholerne sumy które wieczorem żrą wszystko co się rusza.Po powodzi więcej ludzi łowiło na Gostynce niż na jeziorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek81 Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Szkoda takiego jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 ja słyszałem ze leszcze ładnie biora a sumy to chodzi o karłowate?czy normalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1212 Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Witam - Panowie wybieram się w niedziele na krótki wypad na Paprocany ze spinem - może ktoś doradzić gdzie najlepiej się udać - dzieje się w ogóle coś na Paprach jeśli chodzi o drapieżnika - do tej pory dobre efekty miałem zawsze w okolicach zameczku - dzięki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 witam czy wie ktoś co się dzieje na paprocanach ? Jaka jest grubość lodu i czy jakieś rybki biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubo Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Witam Byłem dzisiaj pospacerować na paprocanach. Lód jeszcze jest, ale już go ubywa, od brzegu 2m wody. Kilka osób wędkowało na spławik i tyczkę ale chyba bez efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam,wybieram sie na ten zbiorniczek pierwszy raz,licze ze ktos mi podpowie gdzie warto siasc z batem?wyczytałem ze gdzies na przeciwko rybaczówki na kamieniach jest dobrze moze ktos jeszcze cos podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 witam byłem na paprocanach 8 maja i złapałem 2 karpie jeden miał 43 cm drugi miał 47 cm . Jeden karpik ten wiekszy wzioł na pinki czerwone a ten drugi na ryż prażony truskawowy mam zdjecia wrzuce je pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalak Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Witam . Byłem na paprach w niedziele lało jak cholera.Szczupaki waliły konkretnie na spinning.Największy 58cm.Bolenie które grasowały blisko brzegu to jest masakra,znalazł ktoś na nie sposób na paprocanach? olewały wszystkie moje przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Jakieś efekty z sandaczem w tym roku lub szczupłym z brzegu?. Jak najlepiej podjechać samochodem i gdzie nastawiać się na spining z brzegu?. Na zbiorniku są ustalone górne wymiary ochronne w związku z tym jest dużo dużych szczupaków i sandaczy czy to tylko moje domysły?. Istnieje możliwość wypożyczenia łodzi jeśli tak to jakie są koszta?. Dużo pytań może na część uda się uzyskać odpowiedz to i tak będę zadowolony zawsze to coś na pierwszy wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalak Napisano 4 Czerwca 2011 Share Napisano 4 Czerwca 2011 Jakies tam rybki pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalak Napisano 4 Czerwca 2011 Share Napisano 4 Czerwca 2011 Co i jak tylko na priv,wiadomo z jakich powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skipi007 Napisano 4 Czerwca 2011 Share Napisano 4 Czerwca 2011 łódkę idzie w porcie wypożyczyć no i najlepiej za szczupakiem i sandolem z łodzi z tego co wiem , jeszcze sam nie byłem ale mam sąsiada który tam jeździ i ładne sztuki przywozi , może wybiorę się tam w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 4 Czerwca 2011 Share Napisano 4 Czerwca 2011 Co i jak tylko na priv,wiadomo z jakich powodów Rozumie powody tak szczegółowych informacji nie potrzebuję z tego, co czytałem to niema problemów z spacerami w około interesuje mnie tylko miejsce gdzie można bezpiecznie i bez problemu postawić samochód i żeby nie trzeba było iść kilometrów do wody, bo wolę spacer nad wodą a nie do niej. łódkę idzie w porcie wypożyczyć no i najlepiej za szczupakiem i sandolem z łodzi z tego co wiem , jeszcze sam nie byłem ale mam sąsiada który tam jeździ i ładne sztuki przywozi , może wybiorę się tam w przyszłym tygodniu To daj znać jak poszło, i czy było coś z wymiaru ochronnego górnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skipi007 Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Wybiera się ktoś na nockę z Piątku na sobotę szukam kompana bo samemu trochę nudno tak siedzieć całą noc i do nikogo się odezwać Chce jechać w poszukiwaniu karpia i leszczy a nad ranem jakiegoś zębatego na spina może ktoś chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi