patryk96xd Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 ja sie moze wybiore w sobote to zdam relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nygablue Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Przybyłem, zobaczyłem, niestety nie łowiłem xD. Wracałem z pracy i zatrzymałem sie przy jeziorku. Lodu już nie ma a wędkarze kije już moczą;P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas1991 Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 No właśnie miałem to samo pisać, niestety nie podeszłem aby zobaczyć jak tam wędkarze. Ale aż serce się raduje gdy nie widzi się lodu .. Czyli czas weekendowy można zarezerwować .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slazak Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 byłem w środę na 4 godziny ale niestety bez efektów najpierw na wysokim brzegu 2 godz ale tam to tylko jedno szarpnięcie na feedera i nic więcej. Później postanowiłem się przenieść za rybaczówkę w pobliżu wyspy. Przez 2 godz pare lekkich szarpnięć na feederze. Na drugiej wędce spławik ani drgnął. Obok mnie goście wyciągneli jednego karpia 40 cm. To tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas1991 Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Dziś wyprawa 3 godzinna, na dzikiej, koło cypla. Miejsc mniej niż wędkarzy! Trudno coś znaleźdź gdy się przyjeżdza troszke później, no ale jeśli chodzi o połowy brak efektów. Pare brań, dość dobrych. Ale nic pozatym, albo się wypinały albo nie zacieły się wcale . Miejscówke dość nieciekawą mieliśmy, wyręb w trzcinach, i mogła być trudość wyciągnąć cokolwiek, ale z tego co widziałem inni wędkarze mieli dużo więcej szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek96 Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Na paprocanach byłem już dwukrotnie. 21.03 na grunt z dziadkiem to razem 3 karpie, ja jednego 38 cm, dziadek dwa 43, 47 cm. Drugi raz 27.03 również grunt to przez cały dzień 3 brania z tego dwie ryby stracone podczas holu ;( Jutro jadę na papry na cały dzień, na pewno zdam relację. Zapraszam także młodzież do udziału w zawodach spławikowych organizowanych na paprocanach 22.04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 na co i w ktorym miejscu te karpie złowiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek96 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 No i po dzisiejszym dniu mogę powiedzieć, że prawie zamarzłem Chłodny wiatr, czasami kropiło. Siedziałem od 10:30 do 17:00. Około 15 zaczęło się coś dziać. Jedno przespane branie. Za drugim razem już więcej wyczucia i karpik 40 cm. Kilkadziesiąt minut potem Jaź lekko ponad 30 cm. Zawsze na grunt zasiadam się za cyplem na przeciw wyspie. Różnie makaron, kulki pływające, białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 dobrze wiedzieć bo ostatnio nie mam szczescia do ryb na paprocanach. Same płotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manns Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 spinningował ktoś może? jakieś efekty ? ja jakoś nie mogę się zmobilizować aby się wybrać pomachać za okonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 na pytanie nie odpowiem ale ostatnio po brzegu latał koleś z przynentami typowo szczupakowymi. żałosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manns Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 ja ostatnio spacerując widziałem parę osób ze spinem, to mnie natchnęło zęby się wybrać, z realizacją gorzej, ale może pogoda zachęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 ja też już czekam ale mam za 2 tygodnie egzaminy gimnazjalne i musze sie troche pouczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 czemu żałosne szczupak świetna ryba a nóż widelec cos sie trafi .. nie raz lapalem na paprocanach bo pochodze z tychow ale teraz mieszkam w malowniczej wsi kamieniec gdzie sa piekne stawy po byłej wiosce pilce;p wielkie okazy w nich pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 a może dlatego ,że okres ochronny do 30.04 i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi1948 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 z której strony najlepiej połowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 a może dlatego ,że okres ochronny do 30.04 i mi wydawało się że jest do końca maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manns Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 a może dlatego ,że okres ochronny do 30.04 i mi wydawało się że jest do końca maja na szczęście nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek96 Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Przypominam, że 22 kwietnia tj. niedziela o godz. 8:00 zaczną się Zawody Spławikowe Kadetów i Juniorów. Zachęcam wszystkie osoby należące do jednej z tych kategorii do wzięcia udziału. Im więcej ludzi tym większa zabawa i konkurencja. Wydaję mi się też, że łowienie za cyplem (wyspą) będzie zawieszone do końca zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 aha, tylko na kozłowej jest do końca maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 A na paprach jak tam wygląda z szczupakiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manns Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 ja dziś bylem ze spinem, 5 szczupaków, ale wszystkie -50, do tego parę okoni z czego największy 25 cm. Ale coś się działo chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 ja w weekend szczupak 38 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 a mozna z lodki normlanie na splawik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 można i nawet na noc wypożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi