Marienty Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 Pamiętacie może jak prawie sto lat temu reklamowali te przynęty? Byłem wtedy łepkiem i nie mogłem sobie na nie pozwolić ale zawsze zastanawiałem się czy byłyby skuteczne na naszej polskiej wodzie ( i czy w ogóle są skuteczne). Przypomniały mi się bo trafiłem na nie dzisiaj na tablicy. http://tablica.pl/oferta/pudelko-skrzynka-przynety-wabiace-ryby-dla-wedkarza-ID3zEyp.html#9e9baa9875 Ktoś używał? Cytuj
suhhar Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 siemasz ! używałem to jakieś hmm 15-18 lat temu jak tylko sie pojawiło w naszych sklepach. Duzooo kasy na to wydałem byłem wtedy napalony spinningiem jak nie wiem co. Z kumplem naoglądalismy sie wlasnie takich filmikow z satelity i kupowalismy jak głupki. Nigdy na to nic nie zlowiłem główki przetopilem a gumy wywalilem bo te koncowki sie poodrywały. Ogolnie ta przyneta to taki chwyt marketingowy był i tyle a filmiki robione w basenie z głodnymi bassami...ale cóż wtedy byłem młody i głuuuupi Cytuj
Marienty Napisano 15 Listopada 2013 Autor Napisano 15 Listopada 2013 ...ale cóż wtedy byłem młody i głuuuupi Też byłem wtedy młody i głupi plus to, że kasy nie miałem Cytuj
Fluffy1979 Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Kupiłem toto daaaawno temu na próbę, miałem kilka sztuk, i okazywalo sie calkiem skuteczne. Miało charakterystyczna pracę w opadzie, można było wpuścić pod wiszace korzenie, obławiać trudne miejscówki niejako "z opadu" itp, a jak wsadziło sie do tego gumiastego wora tabletke musującą coby bąbelki były to można było ciągnąć ładne rybki . Tak że całkiem niam eksperyment, ale później rozstałem sie z wedkarstwem na dobrych kilka lat, a teraz juz sa ciekawsze rzeczy w sklepach Ale łezka w oku sie zakręciła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi