Gość MateuszP Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 Witam. Mam do zaoferowania nowy nie używany kij spiningowy Konger WORLD CHAMPION IRI. Długość: 275 cm wyrzut: 3-10g. Kij jest super lekki: 195g. 2 częściowy. Do zestawu mam także kołowrotek CORMORAN RED MASTER 8PiF 2500 także nowy w cenie 160 zł. Sprzedaję ponieważ mam już 3 spiningi a ten dostałem w prezencie. Polecam!! 160 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Powitać nowego użytkownika. Trochę nie za bardzo tak wpadać na forum i nawet się nie przedstawić , ale tak się zdarza nie pierwszy raz. Teraz coś dla ludzi z większym stażem na forum. Nowy kolega wstawia sprzęt który można kupić prawie w tych samych pieniądzach i pewnie z wypisaną już gwarancją lub bez, bo o tym nie pisze. Co do kija to nie ma się co napalać bo można kupić ten model w cenie dużo niższej. Linki usunięte- tomek1 Piszę to tylko dlatego , że kolega próbuje znaleźć rynek zbytu na naszej społeczności. A po co mamy przepłacać??? Użytkowniku MateuszP zrób coś z ceną to może się ktoś skusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 SZCZYPIOR, dzięki za czujność. W sprawach reklamy naśladowców MateuszP, zapraszam na haczyk@haczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi