Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Chciałbym sprzedać trochę sprzętu:

1. Robinson Diaflex Jigger 2.7 cw. 10-30g. stan dobry za bardzo nie używana, bo mam Diaflexa jakiegoś innego a ten tylko leży, odpadło w nim tylko to do przytrzymywania przynęt a poza tym chyba nie ma się do czego przyczepić. Cena 240 zł.

2. Dwa Kołowrotki SPRO Hardliner 10060 używane dość często 1 sezon pod trupka, stan dobry nie porysowane, działają jak trzeba, nawinięte żyłki chyba 0.30 Robinson PRO Carp. Cena 220 za oba .

3. Kołowrotek Robinson Robinson Quartz PRO Spin 3010 stan dobry używany często pod lekkiego feedera z koszykami do 40 g, kręci fajnie wszystko działa, sporo leszczy wyciągnął, wizualnie lekko otarty z farby. Nawinięta żyłka Robinson PRO Feeder 0.225. Cena 90 zł.

4. Kołowrotek Mikado SHT 4007 używany również pod lekkiego feedera, super hamulec w sumie jak w SPRO Red Arcu z którym mam porównanie , kręci elegancko, wizualnie wygląda bardzo dobrze z alu szpulki troszkę napisy poschodziły reszta ok, nawinięta żyłka Robinson Pro Feeder 0.225 . Cena 90 zł.

5. Robinson Cortez Feeder 3.6 m cw. 40-80 elegancki mocny feeder stan bardzo dobry, używany często nie ma się do czego przyczepić z wyjątkiem tego, że brakuje mu jednej szczytówki, którą gdzieś zgubiłem. Cena 140 zł.

Gwarancje raczej się pokończyły lub niedługo skończą na te rzeczy, z tego co pamiętam wszystko kupione z początkiem roku 2013 :wink:

Ewentualnie interesuje mnie zamiana na feedery Daiwa Procaster Heavy Feeder 3.6 m do 150 cw , lub jakąś karpiówkę np. Shimano Alivio DX Specimen 3.66 m 3 LBS .

Szczegóły i fotki na priv. Pozdrawiam.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam wymiany mnie interesują jak pisałem na heavy feedera daiwa Procaster 3.6 albo 3.9 mlub na karpiówkę shimano alivio .

Wagner wybacz ale jakoś sentyment do tego feedera zwyciężył i dokupię jednak drugiego do pary . Po prostu szkoda mi się go zrobiło hehe :smile:

Napisano

Poczytałem trochę o tym feederze i też chciałem tak zrobić: wziąć od ciebie tego i dokupić drugiego nowego.

jak w najbliższym czasie nikt nic nie zaoferuje ciekawego to chyba kupię zwykłe gruntówki - chodzi o to, żeby przetrwać jakoś do 1 maja, od 1 maja to ja już mam czym i co łowić :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Spro Hardliner nieaktualne .

Dochodzą:

Robinson Diplomat Feeder 3.9m cw do 120g, używany jako zapasowy feeder, stan wizualny bardzo dobry, kilka malutkich rysek. Cena 140 zł.

Robinson Cortez Feeder 3.6m cw. 40-80g, brak jednej szczytówki pozatym bez zarzutów. Cena 140 zł.

Mikado Essential Light Carp 3.6m 3LBS, drobne ryski, karpiówka używana głównie pod zestaw z trupkiem. Kupiona w czerwcu 2013, brak paragonu. Cena 120 zł.

Shimano Alivio CX Specimen 3.6 m 3 LBS, stan wizualny dobry, parę rysek używana również pod trupka. Kupiona w grudniu 2012. Cena 120 zł.

Robinson Marshall 1130 stan wizualny dobry, parę odprysków lakieru, mechanicznie bez zarzutów, równiótko nawija żyłkę, płynnie działający hamulec używany pod spining i feedera. Na szpulkach 150 m plecionki mikado Xplode 0.14 mm (zeszłoroczna) i 150 m żyłki Robinson Pro Feeder 0.245 mm. 5 lat gwarancji. Cena 160 (bez pletki 140zł).

Pozdrawiam.

Napisano

Hej,

Wymiana nowego Konger Medalist Float 360/80 za Robinson Cortez Feeder? (proszę o info której szczytówki brakuję - jeśli najdelikatniejszej to chciałbym za Robinson Diplomat Feeder)

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Ojj wędek więcej nie potrzebuję już na pewno :smile: ewentualnie interesuje mnie jakiś stojak, namiot, fotel wędkarski lub jakieś kołowrotki do lekkiego feedera z wolnym biegiem, a szczytówki brakuje tej najdelikatniejszej.

Pozdrawiam :smile:

Napisano

Niestety nic z tych rzeczy nie mam. Jak już to same kijki, ale może zrobimy tak, że zarezerwuje sobie Robinson Diplomat Feeder do końca tygodnia i odkupię go za 130 zł z przesyłką jeśli uda mi się sprzedać tego kongera? :wink: