DAWIDDD Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 witam serdecznie , szukam zestawów do wędkowania z łódki . Połów białej ryby jakiś karpik z łodzi na jeziorze oraz zestawy do wędkowania z brzegu , raczej sam grunt normlanie na sprężyne. ( wolny bieg) Czasem będzie wywiezione na karpia czasem na sandacza. Szukam naprawde na początek coś taniego bo mam bardzoooo wiele do kupna dlatego chyba jednak będe chciał używki z niższej pólki. 3 częsciowe nie teleskopowe. z góry dziękuje i pozdrawiam Dawid : 500-381-662 gg: 5785917 ewentualnie mam też na zamianę tablet 7 calowy komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qazqq2 Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Mam 2 kołowrotki shimano exage 2500 fa każdy z pudelkiem i zapasową szpula, oba po smarowaniu tydzień temu, stan na 4 z plusem posłużą długie lata cena 315 zł za komplet już z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 DAWIDDD, chcesz łowić ryby czy mieć sprzęt? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale nie zawsze to idzie w parze. Do połowu ryb wystarczy jedna wędka (no ok. powiedzmy dwie) i odpowiednie nastawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Nie rozumie ))))) pewnie ze łowić! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi