Wagner Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Właśnie odebrałem dwie wędki Konger Medalist Float 360/80g i pierwsze wrażenie pozytywne. Ładnie wykonane, lekkie, jeśli w tak tanich wędkach można mówić w ogóle o jakiejś akcji, to mają szczytową. Tylko sprawiają wrażenie delikatnyh, cienkościennych. Jutro wybiorę się z nimi nad wodę, porzucam koszyczkiem, może wyholuję jakiegoś karpika, to będę wiedział więcej. Pieniądze żadne: po 170zł za nowe ze sklepu na gwarancji, więc nawet na podstawie pierwszych oględzin uważam, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wagner Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Kijki z czystym sumieniem mogę polecić - i właśnie te, do 80g. Złowiłem lina 32cm i trzy małe karpie: 36,37 i 41cm - wędka gięła się bardzo ładnie, ten do 60g byłby chyba za miękki, gdyby wzięło coś ciut większego; rzuty są długie z koszyczkiem 30g + zanęta, a nie rzucałem kołowrotkami nawet ze średniej półki. Polecam tym, którzy chcą mało wydać i mieć porządną rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Złowiłem lina 32cm Lina w połowie stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wagner Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2014 Złowiłem lina 32cm Lina w połowie stycznia No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi