Wagner Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Właśnie odebrałem dwie wędki Konger Medalist Float 360/80g i pierwsze wrażenie pozytywne. Ładnie wykonane, lekkie, jeśli w tak tanich wędkach można mówić w ogóle o jakiejś akcji, to mają szczytową. Tylko sprawiają wrażenie delikatnyh, cienkościennych. Jutro wybiorę się z nimi nad wodę, porzucam koszyczkiem, może wyholuję jakiegoś karpika, to będę wiedział więcej. Pieniądze żadne: po 170zł za nowe ze sklepu na gwarancji, więc nawet na podstawie pierwszych oględzin uważam, że warto. Cytuj
Wagner Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Napisano 12 Stycznia 2014 Kijki z czystym sumieniem mogę polecić - i właśnie te, do 80g. Złowiłem lina 32cm i trzy małe karpie: 36,37 i 41cm - wędka gięła się bardzo ładnie, ten do 60g byłby chyba za miękki, gdyby wzięło coś ciut większego; rzuty są długie z koszyczkiem 30g + zanęta, a nie rzucałem kołowrotkami nawet ze średniej półki. Polecam tym, którzy chcą mało wydać i mieć porządną rzecz. Cytuj
Madmax Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Złowiłem lina 32cm Lina w połowie stycznia Cytuj
Wagner Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Napisano 24 Stycznia 2014 Złowiłem lina 32cm Lina w połowie stycznia No! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi