Mastaf Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Temat przeznaczony dla Rzeki Biała (dopływ Dunajca), Wypisujcie wszystkie ważne informacje na temat tej rzeki , fajne miejscówki , ciekawostki i wszystko co związane z tą rzeką . Główne Informacje na temat rzeki : Długość 100km , Ważniejsze miejscowości nad Białą: Grybów, Bobowa, Ciężkowice, Gromnik, Tuchów, Pleśna, Tarnów, Biała. Największe dopływy: Kąśnianka, Łużnianka, Szwedka, Rzepianka, Wątok , Co do gatunków ryb w niej występujących jest bardzo dużo , głównie przeze mnie spotykane to : Świnki , Klenie , Brzany , Płocie , Jazie , Ukleje. Strona PZW Tarnów : http://www.pzw.org.pl/okreg_tarnow/ Strona PZW Nowy Sącz: http://www.pzwns.info.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Ja na Biale łowiłem - klenie, okonie, pstrągi i 1 szczupaka Widziałem potężnego suma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaf Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2014 Sum w Białej ? na jakim odcinku rzeki jeśli można wiedzieć ? miejscowość i kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioKr Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Chciał bym się na pstrąga wybrać nad biała czy możecie coś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturk131 Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 O 4.03.2014 o 12:26, MarioKr napisał: Chciał bym się na pstrąga wybrać nad biała czy możecie coś polecić ? Właśnie też chciałem na pstrąga tylko niewiem gdzie są. I na co łowić. Normalnie to ja chodzę ze spiningówką biorę różne przynęty.(na klenia, szczupaka itp) W tym roku byłem raz na białej i złowiłem 23 centymetrowego klenia na małą gumkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioKr Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Za pstrągiem to proponuje od Pławnej w górę. Poniżej raczej jest o niego bardzo trudno. Ja lubię w Wilczyskach powyżej mostu chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi