adamos25 Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Koledzy wędkarze może ktoś z was doradzi mi a mianowicie muszę kupić nowego Federka tak do 150 zł i nie wiem co mam wybrać , może coś doradzicie i podpowiecie , w większości będę łapał na zalewie , stawie , chce go na leszcza i biała rybę muszę przez zimę coś kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_J Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Jak daleko chcesz łapać i jaki długi ma być ten feeder ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gornzola Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Na wodę stojącą polecam zdecydowanie pickera, takiego do 40, max 60 g wyrzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszFZS6O0 Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Witam koledzy mam pytanko , szukam feedera 3.30 m tak do 120gram co powiecie o tej ? http://allegro.pl/mistrall-x-treme-feeder-3-30-120-g-gratisy-i4204061235.html?source=mlt Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igen Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Łowić to nim nie łowiłem, ale słyszałem że dobry (na wedkuje był o nim artykuł kiedyś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kochan Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Osobiście mogę polecić Kongera, dokładniej Carbomaxa Team Feeder. Znajdziesz go w 3 rozmiarach, ja osobiście używam go na Odrę (3.6m) i jestem naprawdę zadowolony bo w sklepie na ryneczku leżał sobie taki samotny za jedyne 70 zł. Ceny na allegro i innych sklepach internetowych znacznie wyższe, ale mieści się w Twoim przedziale cenowym. Używam zielonej szczytówki czyli tej najczulszej, która sygnalizuje brania bardzo dobrze. Z tą szczytówką miotam koszykami 80 g + towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszFZS6O0 Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Patrzyłem właśnie na tego kongera i chyba się na niego zdecyduje ( jest w sklepie niedaleko mnie ) , kupić w ciemno tego mistralla bez dotykania to nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kochan Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Pewnie, jeżeli masz możliwość pomacania kija to nie ma co się zastanawiać. Najwyżej wpadnie Ci w ręce inny, który Ci podpasuje Jak dla mnie konger robimy wędeczki, które naprawdę dobrze mi lezą, mam 5 kijków i 2 kołowrotki z tej firmy i nic złego powiedzieć nie mogę. Natomiast na temat plecionek mogę powiedzieć, ze są bardzo kiepskie tak samo jak te żyłki co dorzucają w sklepie ( koszt 3-4 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elmer Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Patrzyłem właśnie na tego kongera i chyba się na niego zdecyduje ( jest w sklepie niedaleko mnie ) , kupić w ciemno tego mistralla bez dotykania to nie za bardzo Carbomaxx zwykle ma dobre opinie. Sam sie przymierzam do kupna feedera i powiem że w cenie do 200 zł musisz koniecznie sprzęt wziąć do ręki i sprawdzić czy ci przypasuje bo tańsze wędki bywają grube i ciężkie czego na zdjęciach nie widać. Dopiero droższe wędki są mocne i lekkie. Zależy gdzie chcesz łowić, czy tylko rzeka, jaka rzeka i czy czasem też na wodzie stojącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszFZS6O0 Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Łowie na rzece o średnim uciągu , mam jedną wędkę teleskopową kongera na grunt i nie narzekam szukam jeszcze wędki na żywca , kupie chyba karpiówkę dwuczęściową Może jutro uda mi się podjechać i pomacać trochę , wędkuje dopiero od roku więc jeszcze dużo przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi