Robio Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Witam, mam w tym roku zamiar spróbować łowić tą metodą, będę wdzięczny za wskazówki i porady, na razie próbowałem dwa zestawy w wannie, gumki zachowują się całkiem ciekawie (filmowałem drugą ręką więc prowadzenie troszkę mało finezyjne), według mnie żółta gumka zachowuje się troszkę gorzej ale przekonamy się nad wodą, ciekaw jestem waszego zdania na temat tej metody, może jakieś sukcesy itp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Jak na wannę nieźle pracują, powinny być efekty. Może ten filmik cię zachęci w prawdzie to nie typowe drapieżniki ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajs Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 są geniale gumki japońskie na drop shota ale ciężko dostępne w polsce. Fish arrow: http://www.ardent-peche.com/I-Grande-10959-leurre-souple-fish-arrow-flash-j-shad.net.jpg Jeśli ktoś będzie wiedzial gdzie je kupić proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Są dostępne na Ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi