Gość wobler129 Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Chyba widziałem coś podobnego. Tylko nie pamiętam gdzie i jak się to nazywało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Teraz ciekawi mnie jak sobie poradzicie. No faktycznie trudne ale postaram się odpowiedzieć co to jest : na pewno wobler o ciekawej nazwie believer firmy drifter tackle, mozna z nim robic praktycznie wszystko, powolnie na powierzchni, mozna nim trollowac, mozna tez twichowac i jerkowac, dzieki dwum oczkom pracuje na roznych glebokosciachdo kupienia w rozmiarach od 6" do 13", w jednym kawalku jak i jointed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 maniek, tu jest trochę tych dziwadełek ale tego koloru brak http://www.driftertackle.com/prodBelieverColor.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Powtórzę się Keri - spryciarzu Ale "mańkowego" koloru tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Powtórzę się Keri - spryciarzu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Keri miała być jeszcze literowa nazwa wyrobu ale fakt uznaje ,masz u mnie wobka Rapali .Jak to ma się do rapali ano tak że we Francij sprzedawali je w opakowaniach rapali albo ktoś może fałszował nie wiem tego dokładnie kolega mi przysłał z paryża jako upominek Teraz uwaga Keri zgadł on tylko może zadać zadadke pytanie lub rebus . Keri jeśli ma być upominek ,niespodzianka to prosze to zaznaczyć lub nagrody nie przewiduje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 tu jest trochę tych dziwadełek Widziałem gdzieś takie same. Tylko gdzie? Z początku pomyślałem, że te drugie oczko z przodu to na kotwice Ale po długich namysłach doszedłem do wniosku, że dzieki dwum oczkom pracuje na roznych glebokosciach Czyszbyśmy mieli zwycięzcę rebusu Czekamy na następne rebusy z nagrodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Keri zgadł Z pomocą kolegów Artecha Co do zagadki z mojej strony to trochę pomyślę. Nagroda też się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 To już się sami podzelicie wobkiem ,bo był przewidziany tylko jeden,proponuje w dni parzyst Keri a w dni nieparzyste Artech a w niedziele i święta u mnie połowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 2 Listopada 2006 Autor Share Napisano 2 Listopada 2006 Z pomocą kolegów Artecha Widzę że keri skrócił piłeczkę Gratulacje! Co do zagadki z mojej strony to trochę pomyślę. Nagroda też się znajdzieZawsze może to być ten wobler rapali co go od Mańka wygrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 w dni parzyst Keri To mi pasuje bo 4 jadę na rybki ze spinningiem Proponuję moderatorom aby utworzyć nowy temat z naszymi rebusami i przenieść posty z tym związane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Czy taka forma konkursu czy zgadywanki wam pasuje ,bo jak tak to zakładamy nowy temat ,bo tu nas wodzu eksmituje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 EXTRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Zawsze może to być ten wobler rapali co go od Mańka wygrałeś Nagroda przechodnia Tylko żeby go który nie urwał bo nie będzie nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Wszystkich zainteresowanych dalszym ciągiem zabawy zagatkowo-rebusowej zapraszam http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1959 A tu podyskutujemy o woblerach Rapala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 no to więc proponuję jakąś nagrodę i tu czekam na jakieś propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 no to więc proponuję jakąś nagrodę Nagrody są już przewidziane. No ale jak ty proponujesz coś od siebie to dawaj śmiało Tomet ciągniemy pod adresem podany powyżej w moim poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 a tu może powróćmy do woblerów Rapali ,,,co sądzicie o skitter pop i skitter prop aby wykorzystać te powierzchniówki na bolenie oczywiście nie teraz ale za rok jak przyjdzie dobry okres na bolenia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Chyba lepsze bedą siudaki itp. Własnej roboty. Są tańsze i ponoć lepsze. Dużo dobrego słyszałem o woblerach J. Gusmana. Kosztują do 15zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 siudak to prawie to samo co skitter prop bez wiatraczka ,no i z tym że właśnej produkcji sa lepsze to też sie zgadzam tyle tylko że mi sie nigdy nie udało wyprofilować takiego siudaka jakiego bym rzeczywiście oczekiwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Siudak i Rapala skitter pop niczym się nie różnią? Papinos różnią się i to przedewszystkim ceną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 13 Listopada 2006 Share Napisano 13 Listopada 2006 nie no troche mnie poniosło mówiąc że prawie niczym. przejżałem najróżniejsze modele, ,,a ceną to oczywiste -wydaje mi sie że rapala jest chyba najdroższa ale i najpożądniejsza jeżeli chodzi o wobki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 13 Listopada 2006 Share Napisano 13 Listopada 2006 rapala jest chyba najdroższa I tu się myślisz Są droższe woblerki od rapali np. woblery Zbyszka Wąchały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 13 Listopada 2006 Share Napisano 13 Listopada 2006 a no chyba że własnej produkcji ,tu nie zaprzeczam sam osobiście znam faceta który robi woblery na zamówienie mój wujek kiedyś był jego stałym klientem tyle tylko że ten pan wołał sobie za takiego siudaka 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.