Skocz do zawartości
tokarex pontony

Woblery Rapala

Tomaszek

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Teraz ciekawi mnie jak sobie poradzicie.
No faktycznie trudne ale postaram się odpowiedzieć co to jest : na pewno wobler o ciekawej nazwie believer firmy drifter tackle, mozna z nim robic praktycznie wszystko, powolnie na powierzchni, mozna nim trollowac, mozna tez twichowac i jerkowac, dzieki dwum oczkom pracuje na roznych glebokosciach

do kupienia w rozmiarach od 6" do 13", w jednym kawalku jak i jointed. :wink:

Keri miała być jeszcze literowa nazwa wyrobu ale fakt uznaje ,masz u mnie wobka Rapali .Jak to ma się do rapali ano tak że we Francij sprzedawali je w opakowaniach rapali albo ktoś może fałszował nie wiem tego dokładnie kolega mi przysłał z paryża jako upominek :mrgreen:

Teraz uwaga Keri zgadł on tylko może zadać zadadke pytanie lub rebus .

Keri jeśli ma być upominek ,niespodzianka to prosze to zaznaczyć lub nagrody nie przewiduje się.

Gość wobler129
tu jest trochę tych dziwadełek

Widziałem gdzieś takie same. Tylko gdzie? Z początku pomyślałem, że te drugie oczko z przodu to na kotwice :lol: Ale po długich namysłach doszedłem do wniosku, że

dzieki dwum oczkom pracuje na roznych glebokosciach

Czyszbyśmy mieli zwycięzcę rebusu :mrgreen: Czekamy na następne rebusy z nagrodami :cool::lol::mrgreen:

Z pomocą kolegów Artecha
Widzę że keri skrócił piłeczkę :mrgreen:

Gratulacje!

Co do zagadki z mojej strony to trochę pomyślę. Nagroda też się znajdzie
Zawsze może to być ten wobler rapali co go od Mańka wygrałeś :wink::lol:

no to więc proponuję jakąś nagrodę
Nagrody są już przewidziane. No ale jak ty proponujesz coś od siebie to dawaj śmiało :mrgreen:

Tomet ciągniemy pod adresem podany powyżej w moim poście.

• 2 weeks later...
Gość wobler129

Chyba lepsze bedą siudaki itp. Własnej roboty. Są tańsze i ponoć lepsze. Dużo dobrego słyszałem o woblerach J. Gusmana. Kosztują do 15zł. :cool:

siudak to prawie to samo co skitter prop bez wiatraczka ,no i z tym że właśnej produkcji sa lepsze to też sie zgadzam tyle tylko że mi sie nigdy nie udało wyprofilować takiego siudaka jakiego bym rzeczywiście oczekiwał :sad:

a no chyba że własnej produkcji ,tu nie zaprzeczam :grin: sam osobiście znam faceta który robi woblery na zamówienie mój wujek kiedyś był jego stałym klientem tyle tylko że ten pan wołał sobie za takiego siudaka 50 zł :shock:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Dodaj link lub baner - >

Polecamy

TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich
Dragon
https://www.iparts.pl/
Pomocnik wędkarza
przewodnicywedkarscy.pl
Blog Zwędkowani
TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich

Pontony - TOKAREX - super oferta pontonów firm BUSH, Fiord, YRT i HONDA

Akumulatory żelowe i AGM; Zamów online! do łodzi, jachtów, silników, echosond itp.
www.akumulatory-zelowe.pl

Dodaj link lub baner - >

Partnerzy

Corona-fishing.pl - sklep wędkarski

Telefony, smartfony, tablety - jaki kupić, jaki wybrać?

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.