Przemekmłody25 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Witam Wszystkich forumowiczów Jstem Przemek mam 25 lat mieszkam w Tychach i mam do Was ogromna prosbe:) Potrzebuje pomocy razem z zona szukamy łowiska na ktorym bedziemy mieli dosc blisko do samochodu raczej ciche spokojne na takie rodzinne wyprawy:) Oczywiscie zalezy nam tez aby nie siedzc o kiju calymi dniami:) Pozdrawiam serdecznie Wszystkich Wędkarzy udanych wypraw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalak Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Stawy w czułowie auto mssz pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekmłody25 Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Dzieki aromalak z tego co mi wiadomo tam sa chyba 3 stawy ktory polecasz?? a co myslisz o dziedzkowicach? wczesniej łowiłem tylko na poraju przeczycach i porebie kolo zawiercia i chcialbym poznac cos nowego zeby spokojnie z zona posiedziec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Dziećki to zbiornik wody pitnej więc nie podjedziesz autem legalnie wręcz trzeba je zostawiać daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekmłody25 Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 abra1711 a jestes w stanie cos polecic na taki rodzinny wypad na ryby?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 a pławnowice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekmłody25 Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 DAWIDDD a możesz cos wiecej o Pławniowicach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Bardzo fajne jezioro , wielkościowo chyba nawet podobne do przeczyc. Byłem pare razy jest każda rybka. Wiesz jak z autem .... ale da się Jezioro jest za gliwicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Na PIV, PIII, Sosine, podjedziesz autem Sosina to nawet legalnie z jednej strony jest tak blisko parking że można z auta łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekmłody25 Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 abra1711 a podpowiesz jak dojechac na pogorie III zeby miec auto blisko na IV tylko znam dojazd od Kuźnicy ale w lato jest tam ciezko plaza zajeta cała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 A Paprocane ? Masz pod nosem Ewentualnie Łąka obok Pszczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi