qazqq2 Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Granatowa seria , stan bdb z dużym plusem bo młynek był trzymany jako awaryjny , sprzedaje tylko i wyłącznie dlatego że przechodzę na starocie a szkoda żeby się ten marnowal, młynek sprawdzi się przy klenio jaziach i bolkach ale jeśli miałbym ocenić to jest to typowa maszyna pod sandacza , szczupaka bo jest naprawdę mocna ( body to samo co w 3000) kto zna młynek chyba nie muszę podawać parametrów ani pisac ile kosztował nowy, cena jaka mnie interer to 450 zł z wliczona już wysyłką i pełną szpula plecionki, srednica do wyboru. Fotki dla poważnie zainteresowanych na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Rezerwuje do 26-go (lub do czasu otrzymania zdjęć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Nadal czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 już pewnie dawno sprzedane na jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qazqq2 Napisano 28 Marca 2014 Autor Share Napisano 28 Marca 2014 Niestety muszę przeprosić zainteresowanych na chwilę obecną jeśli o fotki chodzi gdyż brak wolnego czasu nie pozwala mi na wyjazd w rodzinne strony gdzie trzymam większość sprzętu, poprostu mam obecnie ciężka sytuacje którą muszę ogarnąć, nie sprzedaje młynka na innym forum , pierwszy w kolejce jest Kolega Lemiux, jeśli tylko uda mi się urwać w przyszłym tygodniu napewno wstawię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Definitywnie rezygnuje z tej transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi