Skocz do zawartości
Dragon

Aparat cyfrowy

wiesławek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jedyny serwis jest w Warszawie.

jak rozwalisz z własnej winy aparat za ok. 250 zł to naprawa może wyjść porównywalnie do kupna nowego :wink:

ale że mają taki kiepski serwis to niewiedziałem :???:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 151
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
troche wiecej dalem

domyślam się że S9600 jest droższy, a chodziło mi o to że Damianxtx, poszukuje aparatu do 300 pln i naprawa aparatu za jakies 250-300 może kosztować tyle co drugi taki sam :wink:

na rybki lepiej kupic jakiegos kompakta

też prawda, tylko po co mi dwa aparaty :wink:

Napisano

domyślam się że S9600 jest droższy, a chodziło mi o to że Damianxtx, poszukuje aparatu do 300 pln i naprawa aparatu za jakies 250-300 może kosztować tyle co drugi taki sam :wink:

No tak mniej więcej do 300 :wink: Chyba przekonałem się co do nikona L16 mam nadzieje że się na nim nie zawiodę.Jeszcze ostatnie przemyślenia :grin:

Napisano
Jak mówiłem zamierzam wydać na niego około 300zł i tak poszukuje na allegro bo dziś chce kupić tylko jakoś na nic nie mogę się zdecydować.

Jeżeli szukasz taniego i pewnego sprzętu, to mogę Ci polecić Canona z serii A4..

Od bodajże 2006 roku używam A430 na moich częstych wyprawach. Wszystkie zdjęcia i filmy jakie możecie zobaczyć na forum i Haczyk.tv, są zrobione tym sprzętem. Nie zawsze warunki były idealne a mimo to do dziś daje radę :mrgreen:

Mógłby kręcić filmy z większą ilością klatek na sekundę, ale i te które robi są do przeżycia. Póki co nie planuję zakupu innego aparatu, bo ten w zupełności wystarcza. A że design nie dzisiejszy i wymiary większe niż w tych nowoczesnych to mnie akurat..... :wink:

Moja mama z powodzeniem używa A460 a u niej aparat nie ma lekkiego życia :mrgreen: Jak używała analogowego to robiła sporą część utargu fotografowi :lol:

Napisano
używam A430

mój kuzyn ma takiego, pożyczałem kilka razy zanim sprawiłem sobie nowy "mój", naprawdę byłem zadowolony!

ale zupełnie o nim zapomniałem, gdy oglądałem towary w sklepie na półce, pewnie przez to co napisał Tomek1 - wygląd, te nowocześniejsze wyglądały lepiej, ale... właśnie musisz sobie odpowiedzieć co dla Ciebie jest ważniejsze.

Napisano

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4eff24ec5a7b6a26.html

Ja robie zdjecia takim przyrządem już cały rok .

Aparat jest super ma dużo fukcji ,makro dwie funkcje,stabilizacja , zoom 10x ,

moge podejrzeć na drugiej stronie rzeki , co zaklada sie na haczyk,

Polecam ale w domu do zdjecia trzeba sie deczko przyłorzyć,nie zawsze sie udają szczególnie seryjne.Dla wędkarza to super przyrząd .

Edmund

Napisano

edmund,

,makro dwie funkcje
Ale jakie ? czy możesz zrobić fotke z 5cm?,
,stabilizacja
edmund, ale gdzie jest stabilizacja ?i jaka ,sam stoje przed trudną decyzja kupna nowego foto. :???:
Napisano

Po kilku dniach użytkowania mogę powiedzieć ze nikon L16 był dobrą decyzją. Zdjęcia wychodzą ładne, zobaczymy jak się sprawdzi na dłuższą skale :smile:

Napisano

Maniek jak znajde chwile to ci odpisze podejrzewam że po nowym roku

wszystkiego dobrego na świeta i na nowy roczek

do zobaczenia nad woda Edmund

Napisano
Maniek tym aparatem zrobisz fotke z 5 cm,
Fotkę i owszem tylko co ze zbliżeniem :cry: .

Dziś dostarczono mi Nikona Coolpix P80 ,zajebiaszcza zabawka :wink::mrgreen: w segmencie kompaktów "mały" :razz: a taki zdolny :mrgreen: już nie długo pierwsze foty.

Napisano
Maniuś, nie wydziwiaj i kup sobie lustrzankę
Lustrzanka przekracza limit bagażowy :wink: zresztą na taką jaka mi się podoba mnie nie stać [D-90]
Napisano

maniek z opisu niezla maszynka,co do lustrzanek sa to zabawki dla bardziej zaawansowanych fotografow.Dla amatora wystarczy hubryda typu sprzetu manka

Napisano
maniek z opisu niezla maszynka,
No ,właśnie foce "sąsiadkę" z bloku na przeciwko :wink::mrgreen: ,co do lustrzanki to od jakiegoś czasu kolega Woitek posiada i na rybach jest nie wykorzystany cały walor tego aparatu.
Napisano

maniek nas teraz fotkami zasypie - krajobrazy już się pojawiają, następnie wedkarze na lodzie, tylko czekać na pstrągi, jazie, klenie, szczupaki, karpie, amury, sumy i sandacze!

i wszystkie w rekordowych wymiarach!

Ale tak jak pisałeś

edmund napisał/a:

P maniek data na zdjeciu]

maniek napisał/a:

Też mi się wydaje że zlikwiduje ten "dodatek"

zlikwiduj.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.