sinus Napisano 15 Grudnia 2008 Napisano 15 Grudnia 2008 Jedyny serwis jest w Warszawie. jak rozwalisz z własnej winy aparat za ok. 250 zł to naprawa może wyjść porównywalnie do kupna nowego ale że mają taki kiepski serwis to niewiedziałem
kolat66 Napisano 15 Grudnia 2008 Napisano 15 Grudnia 2008 troche wiecej dalem,naprawa kosztowala mnie 300zl.Ale za nie uwage sie placi.I na rybki lepiej kupic jakiegos kompakta
patbaj Napisano 15 Grudnia 2008 Napisano 15 Grudnia 2008 na rybki lepiej kupic jakiegos kompakta aluminiowego przede wszystkim:)
sinus Napisano 15 Grudnia 2008 Napisano 15 Grudnia 2008 troche wiecej dalem domyślam się że S9600 jest droższy, a chodziło mi o to że Damianxtx, poszukuje aparatu do 300 pln i naprawa aparatu za jakies 250-300 może kosztować tyle co drugi taki sam na rybki lepiej kupic jakiegos kompakta też prawda, tylko po co mi dwa aparaty
Damianxtx Napisano 15 Grudnia 2008 Napisano 15 Grudnia 2008 domyślam się że S9600 jest droższy, a chodziło mi o to że Damianxtx, poszukuje aparatu do 300 pln i naprawa aparatu za jakies 250-300 może kosztować tyle co drugi taki sam No tak mniej więcej do 300 Chyba przekonałem się co do nikona L16 mam nadzieje że się na nim nie zawiodę.Jeszcze ostatnie przemyślenia
tomek1 Napisano 15 Grudnia 2008 Napisano 15 Grudnia 2008 Jak mówiłem zamierzam wydać na niego około 300zł i tak poszukuje na allegro bo dziś chce kupić tylko jakoś na nic nie mogę się zdecydować. Jeżeli szukasz taniego i pewnego sprzętu, to mogę Ci polecić Canona z serii A4.. Od bodajże 2006 roku używam A430 na moich częstych wyprawach. Wszystkie zdjęcia i filmy jakie możecie zobaczyć na forum i Haczyk.tv, są zrobione tym sprzętem. Nie zawsze warunki były idealne a mimo to do dziś daje radę Mógłby kręcić filmy z większą ilością klatek na sekundę, ale i te które robi są do przeżycia. Póki co nie planuję zakupu innego aparatu, bo ten w zupełności wystarcza. A że design nie dzisiejszy i wymiary większe niż w tych nowoczesnych to mnie akurat..... Moja mama z powodzeniem używa A460 a u niej aparat nie ma lekkiego życia Jak używała analogowego to robiła sporą część utargu fotografowi
patbaj Napisano 16 Grudnia 2008 Napisano 16 Grudnia 2008 używam A430 mój kuzyn ma takiego, pożyczałem kilka razy zanim sprawiłem sobie nowy "mój", naprawdę byłem zadowolony! ale zupełnie o nim zapomniałem, gdy oglądałem towary w sklepie na półce, pewnie przez to co napisał Tomek1 - wygląd, te nowocześniejsze wyglądały lepiej, ale... właśnie musisz sobie odpowiedzieć co dla Ciebie jest ważniejsze.
edmund Napisano 20 Grudnia 2008 Napisano 20 Grudnia 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4eff24ec5a7b6a26.html Ja robie zdjecia takim przyrządem już cały rok . Aparat jest super ma dużo fukcji ,makro dwie funkcje,stabilizacja , zoom 10x , moge podejrzeć na drugiej stronie rzeki , co zaklada sie na haczyk, Polecam ale w domu do zdjecia trzeba sie deczko przyłorzyć,nie zawsze sie udają szczególnie seryjne.Dla wędkarza to super przyrząd . Edmund
maniek Napisano 23 Grudnia 2008 Napisano 23 Grudnia 2008 edmund, ,makro dwie funkcjeAle jakie ? czy możesz zrobić fotke z 5cm?,,stabilizacja edmund, ale gdzie jest stabilizacja ?i jaka ,sam stoje przed trudną decyzja kupna nowego foto.
Damianxtx Napisano 26 Grudnia 2008 Napisano 26 Grudnia 2008 Po kilku dniach użytkowania mogę powiedzieć ze nikon L16 był dobrą decyzją. Zdjęcia wychodzą ładne, zobaczymy jak się sprawdzi na dłuższą skale
edmund Napisano 26 Grudnia 2008 Napisano 26 Grudnia 2008 Maniek jak znajde chwile to ci odpisze podejrzewam że po nowym roku wszystkiego dobrego na świeta i na nowy roczek do zobaczenia nad woda Edmund
maniek Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Maniek tym aparatem zrobisz fotke z 5 cm,Fotkę i owszem tylko co ze zbliżeniem .Dziś dostarczono mi Nikona Coolpix P80 ,zajebiaszcza zabawka w segmencie kompaktów "mały" a taki zdolny już nie długo pierwsze foty.
Homegeon Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Maniuś, nie wydziwiaj i kup sobie lustrzankę
maniek Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Maniuś, nie wydziwiaj i kup sobie lustrzankę Lustrzanka przekracza limit bagażowy zresztą na taką jaka mi się podoba mnie nie stać [D-90]
kolat66 Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 maniek z opisu niezla maszynka,co do lustrzanek sa to zabawki dla bardziej zaawansowanych fotografow.Dla amatora wystarczy hubryda typu sprzetu manka
kolat66 Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Namawiam do zakupu klapki ochronnej na wyswietlacz(sam taki zbilem przez nie uwage)
maniek Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 maniek z opisu niezla maszynka,No ,właśnie foce "sąsiadkę" z bloku na przeciwko ,co do lustrzanki to od jakiegoś czasu kolega Woitek posiada i na rybach jest nie wykorzystany cały walor tego aparatu.
maniek Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 zamiesc zdjecia sasiadki No co ty ,była toples .A poniżej fotki zrobione z tego samego miejsca.
_barti_ Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 zamiesc zdjecia sasiadki No co ty ,była toples .A poniżej fotki zrobione z tego samego miejsca. Obrazek Obrazek Toples Uśmiałem się
maniek Napisano 4 Stycznia 2009 Napisano 4 Stycznia 2009 P maniek data na zdjeciu Też mi się wydaje że zlikwiduje ten "dodatek"
stu6-60 Napisano 4 Stycznia 2009 Napisano 4 Stycznia 2009 maniek data na zdjeciu za aparat zaplacil a "time machine" dostal gratis Pozdro-Radek.
patbaj Napisano 4 Stycznia 2009 Napisano 4 Stycznia 2009 maniek nas teraz fotkami zasypie - krajobrazy już się pojawiają, następnie wedkarze na lodzie, tylko czekać na pstrągi, jazie, klenie, szczupaki, karpie, amury, sumy i sandacze! i wszystkie w rekordowych wymiarach! Ale tak jak pisałeś edmund napisał/a: P maniek data na zdjeciu] maniek napisał/a:Też mi się wydaje że zlikwiduje ten "dodatek" zlikwiduj.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.