tomek1 Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 kacek, fajnie że będziesz Dziś upływa termin naszej wstępnej rezerwacji. Niezdecydowanych proszę o szybkie decyzje, bo od jutra właściciele mogą wynajmować pokoje innym osobom. Na dzień dzisiejszy wolne są trzy pokoje 4 osobowe i 1 jednoosobowy (P i madman na razie nie potwierdzili przyjazdu). Jeszcze jedno pytanko do tych co już tam byli - czy teren/okolica posiada jakieś ciekawe miejsca do zwiedzania/atrakcje dla dzieciaków? Wiadomo, dziecko przez tydzień bez placu zabaw się zanudzi na amen, no a żona nie będzie razem ze mną 24h na dobę czatować przy kijach Oprócz niezliczonych sadów zbyt wiele tego nie ma, ale jak ktoś chce to coś tam można pozwiedzać. Ciekawe miejsca w okolicy Grójca Tu jeszcze parę informacji o atrakcjach dostępnych w pobliżu Oleśnikowej Doliny Atrakcje w Oleśnikowej Dolinie i okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 Uwaga, informacja z ostatniej chwili- okazuje się, że jest dostępny do wynajęcia w terminie naszego zlotu duży domek (6 osobowy). Cena 300 zł/dobę. madman, w związku z wyrażonym przez Ciebie zainteresowaniem- masz prawo "pierwokupu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Biorę. Ślij dane do przelewu. Jak rozumiem ile osób będzie w domku nikogo nie interesuje? Znaczy mamy w planach w dwie rodzinki (cztery dorosłe osoby, 3 latek i dwa maluchy poniżej roku). EDIT: Domek od 14 do 17 - czyli że cztery doby. Czy w przypadku najmu na tydzień byłaby opcja zniżki? Fajnie by było ten domek wziąć na tydzień, ale 2100 pln to trochę przeginka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 Biorę. Ślij dane do przelewu. Jak rozumiem ile osób będzie w domku nikogo nie interesuje? Znaczy mamy w planach w dwie rodzinki (cztery dorosłe osoby, 3 latek i dwa maluchy poniżej roku). Szybko poszło Oczywiście nie ma przeszkód do zamieszkania w tym składzie, nominalnie miejsc jest 6, ale z dzieciakami powinniście się spokojnie zmieścić a opłata i tak dotyczy całego domku. Dane do wpłaty zaliczki na PW. Reasumując lista na dziś wygląda tak: 1. tomek1+ Ola+ Agata+ Krzyś 2. Gregorek 3. tomik+ Magda+ 2 dzieciaków 4. Amator 5. Trini+ Łukasz+ Paulina 6. Tadeusz+Krzysztof+żony 7. Bronek+żona+ 2 dzieciaków 8. kacek(Kacper)+brat(Krzysiek)//może jeszcze żony/partnerki 9. madman+3 dorosłych+3 dzieciaków 10. P z rodziną ? Czyli z dzieciakami ponad 30 osób EDIT: Domek od 14 do 17 - czyli że cztery doby. Czy w przypadku najmu na tydzień byłaby opcja zniżki? Fajnie by było ten domek wziąć na tydzień, ale 2100 pln to trochę przeginka To 3 doby. Doba hotelowa liczy się od 14 do 12 kolejnego dnia. Zgodnie z informacją na stronie- przy 7 dniach pobytu cena do negocjacji. http://olesnik.pl/72,cennik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Maja 2014 Autor Share Napisano 20 Maja 2014 Dodatkowa informacja- istnieje możliwość wykupienia obiadów na miejscu w cenie 20 zł. O chęci skorzystania z posiłku trzeba poinformować 4 dni przed przyjazdem, ze względu na fakt, że właścicielka przygotowuje wszystko ze świeżych produktów i z wyprzedzeniem planuje zaopatrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Zaliczka poszła . mam tylko nadzieję że nie wypadnie nic nadzwyczajnego . tfu tfu nie lubię planować nic z takim wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Tomek masz gdzieś tego grila z poprzedniego roku? może się przydać . chyba że właścicielka będzie robiła jakieś problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Maja 2014 Autor Share Napisano 20 Maja 2014 Tomek masz gdzieś tego grila z poprzedniego roku? może się przydać . chyba że właścicielka będzie robiła jakieś problemy. Dogadamy się jak będzie bliżej zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Dodatkowa informacja- istnieje możliwość wykupienia obiadów na miejscu w cenie 20 zł. O chęci skorzystania z posiłku trzeba poinformować 4 dni przed przyjazdem, ze względu na fakt, że właścicielka przygotowuje wszystko ze świeżych produktów i z wyprzedzeniem planuje zaopatrzenie. Ale to tylko informacyjnie czy też wiążąca deklaracja? Miałem nadzieje, że będzie jak w ubiegłym roku idę rano i zamawiam obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Maja 2014 Autor Share Napisano 20 Maja 2014 Ale to tylko informacyjnie czy też wiążąca deklaracja? Miałem nadzieje, że będzie jak w ubiegłym roku idę rano i zamawiam obiad. Dopytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Napewno wpadne na jeden dzień poznać się i pogadać a czy na więcej dam znać na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Maja 2014 Autor Share Napisano 20 Maja 2014 Napewno wpadne na jeden dzień poznać się i pogadać a czy na więcej dam znać na dniach Super! Szkoda, że nie można spinningować na tym łowisku, bo z chęcią bym zobaczył jak szkolisz tamtejsze zębate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Matko, toż to prawdziwe tłumy się szykują, chyba rekordowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Super! Szkoda, że nie można spinningować na tym łowisku, bo z chęcią bym zobaczył jak szkolisz tamtejsze zębate. Jeśli przyjade na więcej niż jeden dzień, zawsze można wyskoczyć na pobliską Wisłe jeśli będzie jakiś chętny spinningista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Super! Szkoda, że nie można spinningować na tym łowisku, bo z chęcią bym zobaczył jak szkolisz tamtejsze zębate. Jeśli przyjade na więcej niż jeden dzień, zawsze można wyskoczyć na pobliską Wisłe jeśli będzie jakiś chętny spinningista Zawsze jestem gotowy do nauki. Jak postępują przygotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 poszła zaliczka jeszcze dla 3 osób jeszcze jeden pokój zarezerwowałem. będzie trochę ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Lipca 2014 Autor Share Napisano 29 Lipca 2014 1. tomek1+ Ola+ Agata+ Krzyś 2. Gregorek 3. tomik+ Magda+ 2 dzieciaków 4. Amator 5. Trini+ Łukasz+ Paulina 6. Tadeusz+Krzysztof+żony 7. Bronek+żona+ 2 dzieciaków 8. kacek(Kacper)+brat(Krzysiek)//może jeszcze żony/partnerki 9. madman+3 dorosłych+3 dzieciaków 10. Koledzy Bronka- 3 osoby Tak wygląda lista na dziś Jak tam przygotowania do zlotu? Dwa tygodnie zleci jak z bicza strzelił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Ale to tylko informacyjnie czy też wiążąca deklaracja? Miałem nadzieje, że będzie jak w ubiegłym roku idę rano i zamawiam obiad. Dopytam. I co w temacie? Przygotowania idą pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Lipca 2014 Autor Share Napisano 30 Lipca 2014 I co w temacie? Trochę mi to umknęło, ale z tego co pamiętam z rozmowy z właścicielką, raczej ciężko będzie o zamówienie obiadu na tej zasadzie. Mówiła, że potrzebuje wiedzieć wcześniej, chyba że chodzi o 1-2 porcje. Takie małe zamówienie jest do zrobienia bez uprzedzenia. Przygotowania idą pełną parą Na co się nastawiacie? Ja mam chętkę zapolować na jesiotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 1. tomek1+ Ola+ Agata+ Krzyś2. Gregorek 3. tomik+ Magda+ 2 dzieciaków 4. Amator 5. Trini+ Łukasz+ Paulina 6. Tadeusz+Krzysztof+żony 7. Bronek+żona+ 2 dzieciaków 8. kacek(Kacper)+brat(Krzysiek)//może jeszcze żony/partnerki 9. madman+3 dorosłych+3 dzieciaków 10. Koledzy Bronka- 3 osoby Tak wygląda lista na dziś Jak tam przygotowania do zlotu? Dwa tygodnie zleci jak z bicza strzelił! dla ścisłości to kolega+ żona+ dzieciak (7 lat) przygotowania ? jak zwykle będę na szybko coś organizował . nie mam czasu na to. muszę dzieciakom zorganizować jakieś wędki bo nie dadzą mi żyć. mam nadzieję że małe ryby też tam pływają a nie same giganty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Share Napisano 31 Lipca 2014 dla ścisłości to kolega+ żona+ dzieciak (7 lat) No to dzieciaków będzie sporo Tymczasem w Oleśnikowej Dolinie złowiono kolejny piękny okaz- suma 35 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 I co w temacie? Trochę mi to umknęło, ale z tego co pamiętam z rozmowy z właścicielką, raczej ciężko będzie o zamówienie obiadu na tej zasadzie. Mówiła, że potrzebuje wiedzieć wcześniej, chyba że chodzi o 1-2 porcje. Takie małe zamówienie jest do zrobienia bez uprzedzenia. Przygotowania idą pełną parą Na co się nastawiacie? Ja mam chętkę zapolować na jesiotra ja się nastawiam na pobicie ubiegłorocznej życiówki to chyba nie będzie trudne a tak szczerze to na nic nie liczę i na nic się nie nastawiam bowiem Błogosławieni ci którzy na nic nie liczą albowiem nie będą zawiedzeni muszę pokopać w temacie jakie ry by tam pływają bo raczej w grę wchodzi gruntówka z koszykiem. brania częstsze ryby mniejsze - to mnie interesuje bardziej niż czekanie na giganty. jak się łowi raz w roku (teraz niestety) to człowiek chce się trochę pobawić i mieć radochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Share Napisano 31 Lipca 2014 muszę pokopać w temacie jakie ry by tam pływają bo raczej w grę wchodzi gruntówka z koszykiem.brania częstsze ryby mniejsze - to mnie interesuje bardziej niż czekanie na giganty. jak się łowi raz w roku (teraz niestety) to człowiek chce się trochę pobawić i mieć radochę. Raczej solidny sprzęt wchodzi w grę. Pamiętajcie o żyłkach min. 0,30. Łowisko nie jest duże, ale chodzi o w miarę szybki hol ryb i ich powrót do wody w dobrej kondycji. ja się nastawiam na pobicie ubiegłorocznej życiówki to chyba nie będzie trudne a tak szczerze to na nic nie liczę i na nic się nie nastawiam bowiem Błogosławieni ci którzy na nic nie liczą albowiem nie będą zawiedzeni Otóż to Pożyjemy zobaczymy. Oby pogoda dopisała, bo o atmosferę jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 muszę pokopać w temacie jakie ry by tam pływają bo raczej w grę wchodzi gruntówka z koszykiem.brania częstsze ryby mniejsze - to mnie interesuje bardziej niż czekanie na giganty. jak się łowi raz w roku (teraz niestety) to człowiek chce się trochę pobawić i mieć radochę. Raczej solidny sprzęt wchodzi w grę. Pamiętajcie o żyłkach min. 0,30. Łowisko nie jest duże, ale chodzi o w miarę szybki hol ryb i ich powrót do wody w dobrej kondycji. ja się nastawiam na pobicie ubiegłorocznej życiówki to chyba nie będzie trudne a tak szczerze to na nic nie liczę i na nic się nie nastawiam bowiem Błogosławieni ci którzy na nic nie liczą albowiem nie będą zawiedzeni Otóż to Pożyjemy zobaczymy. Oby pogoda dopisała, bo o atmosferę jestem spokojny. to założę koszyk na żyłkę 30 tam naprawdę nie ma mniejszych ryb tylko same miśki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Share Napisano 31 Lipca 2014 tam naprawdę nie ma mniejszych ryb tylko same miśki ? Coś tam jest, ale stosunkowo niewiele. To ci wędkarz- nie chce łowić dużych ryb Z innych informacji- na wyposażeniu obu domków są grille- przypuszczam że ich mieszkańcy podzielą się z innymi tym sprzętem. Węgiel można kupić nawet na miejscu, podobnie jak przynęty i zanęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi