witia-62 Napisano 16 Listopada 2006 Napisano 16 Listopada 2006 madi, dzięki za uzupełnienie, faktycznie mogłem podać źródło z jakiego pochodziło to zdjęcie. A spolszczona nazwa brzmi.....: ?
MagnuM Napisano 16 Listopada 2006 Napisano 16 Listopada 2006 Go!Go!Go! Udało mi się jeszce dziś zadać zagadkę. Więc, co to za ryba? Proszę o podanie nazwy -.ang rybki i do jakiej rodzinki należy Nagroda- niespodzianka!
andi64 Napisano 16 Listopada 2006 Napisano 16 Listopada 2006 próbowałem 4-ry razy i pudlo nie możesz tej fotki umieścić w http://www.fotosik.pl/
Tomaszek Napisano 16 Listopada 2006 Napisano 16 Listopada 2006 nie znalazłem żadnego darmowego www. z hostingiem zdjęc No nie rób scen! A wpisałeś w google "darmowy hosting zdjęć" ?
keri Napisano 16 Listopada 2006 Napisano 16 Listopada 2006 Nie chciało mi się ściągać tego zdjęcia więc strzelam: ukleja
Tomaszek Napisano 16 Listopada 2006 Napisano 16 Listopada 2006 Tuńczyk - ang. tuna - rodzina makrelowate. (?) Fajna lalka na tym zdjęciu
MagnuM Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 Tomaszek, niestety pudło Zdjątko poprawione, więc zabawa nadal trwa Keri, będziesz mógł jeszce raz strzelać Jak bęzie zbyt przytrudna, to podpowiem wam coś. Prosze o podanie nazwy tylko -.ang!!
Gość Dwie_sety Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 Ta w środku to złota rypka (golden fish) Złote rypki to takie rypki co się rypią jak złoto
Papinos Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 nie mam pojącia jakiś zmutowany jazgarz a tak na poważnie to widziałem tą rybke w gazecie ale tam duzo nie było tylko zdjęcie a pod zdjęciem takie coś micrys phantonus nie wiem co to znaczy o ile wogle coś znaczy no i nie jestem pewien czy to ta ryba wogóle
MagnuM Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 Ludzie, boicie się odpowiadać? To nie gryzie
miron Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 to jet ładny okaz OTROBOKA po angielku SCAD
Papinos Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 no to już nie wiem w necie nie znalazłem podobnego ,a jedyna podobna nazywała sie właśnie OTROBOKA jak napisał Miron
MagnuM Napisano 18 Listopada 2006 Napisano 18 Listopada 2006 1. Nie dam podpowiedzi, bo chcę aby np. maniek, shogun_zag, keri, John, Tomaczek się przyłaczyli 2. Jakbym dał wyraźną, to by większość pewnie zgadłaby 3. Nie rozumiem, dlaczgeo Ty Papinos tak gorliwie oczekujesz podpowiedzi. Przecierz juz odpowijedziałes, i niestety szansy na wygraną już nie masz
Gość Anonymous Napisano 18 Listopada 2006 Napisano 18 Listopada 2006 @ MagnumM a skąd Ty to moje zdjęcie z wakacji wytrzasnąłeś ? Jak moja stara to zobaczy to mam zgon bo zapewniałem ją że na karaiby z kolegą lecę. Co do nazwy ryby to odrazu zapomniałem natomiast towarzyszki urlopu nigdy nie zapomnę. Zosia ma na imię a jaka sprytna w wędkowaniu,z moich wędek najlepiej jej laska pasowała. Och co to był za wyjazd.Ale o tym innym razem John Ps. dobra odpowiedz ZOSIA ?
MagnuM Napisano 18 Listopada 2006 Napisano 18 Listopada 2006 Odpowiedź jest jednoznaczna.... wygrał........ no własnie jeszce nikt
andi64 Napisano 18 Listopada 2006 Napisano 18 Listopada 2006 myślę że znęczasz się nad uczestnikami tej zabawy, w tym wieku a radośc ROMANA
MagnuM Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Nad nikim się nie znęcam!!! Chcecie wiedzieć co to za ryba? Powiem wam, ale nikt nagrody nie otrzymał. Ta ryba to Amber Jack. NIe wierzycie? wpiszcie se w google.pl i weźcie grafika. Wyskoczy wm te zdjęcie. Nikt nagrody nie otrzymał, i niech teraz np. Papinos zada zagadkę. Przykro mi, ze tak wszyło, ale zaraz posypały by sie komentarze jaki ja niedobry albo coś, bo taka odpowiedź już była a ja przedłużam.
Tomaszek Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Ta ryba to Amber JackNo i spaprałeś swoją własną zagadę
MagnuM Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Sory, ale andi64 już zaczął pisac komentarze,że przedłużam, że się znęcam. Niestety, wyszło jak wyszło, ale to naprawdę nie moja wina.
Tomaszek Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Myślę że Ci psyche puściła - andi64 robi jajka a Ty to na serio bierzesz. Weź no chłopie się wyluzuj.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.