Skocz do zawartości
tokarex pontony

Konkursy-Zgadywanki-Rebusy

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

madi, dzięki za uzupełnienie, faktycznie mogłem podać źródło z jakiego pochodziło to zdjęcie. A spolszczona nazwa brzmi.....: ? :grin:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 505
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Go!Go!Go! :grin:

Udało mi się jeszce dziś zadać zagadkę. Więc, co to za ryba? Proszę o podanie nazwy -.ang rybki i do jakiej rodzinki należy :grin:

beztytu322ugi4.png

Nagroda- niespodzianka! :grin:

Napisano

Tomaszek, niestety pudło :neutral: Zdjątko poprawione, więc zabawa nadal trwa :grin: Keri, będziesz mógł jeszce raz strzelać :grin::D:grin: Jak bęzie zbyt przytrudna, to podpowiem wam coś. Prosze o podanie nazwy tylko -.ang!! :grin:

Gość Dwie_sety
Napisano

Ta w środku to złota rypka (golden fish)

Złote rypki to takie rypki co się rypią jak złoto :mrgreen:

Napisano

nie mam pojącia jakiś zmutowany jazgarz :lol: a tak na poważnie to widziałem tą rybke w gazecie ale tam duzo nie było tylko zdjęcie a pod zdjęciem takie coś micrys phantonus :???: nie wiem co to znaczy o ile wogle coś znaczy :roll: no i nie jestem pewien czy to ta ryba wogóle :shock:

Napisano

no to już nie wiem w necie nie znalazłem podobnego ,a jedyna podobna nazywała sie właśnie OTROBOKA jak napisał Miron :roll:

Napisano

1. Nie dam podpowiedzi, bo chcę aby np. maniek, shogun_zag, keri, John, Tomaczek się przyłaczyli :wink:

2. Jakbym dał wyraźną, to by większość pewnie zgadłaby :cool:

3. Nie rozumiem, dlaczgeo Ty Papinos tak gorliwie oczekujesz podpowiedzi. Przecierz juz odpowijedziałes, i niestety szansy na wygraną już nie masz :neutral:

Gość Anonymous
Napisano

@ MagnumM

:shock: a skąd Ty to moje zdjęcie z wakacji wytrzasnąłeś ? Jak moja stara to zobaczy to mam zgon bo zapewniałem ją że na karaiby z kolegą lecę. Co do nazwy ryby to odrazu zapomniałem natomiast towarzyszki urlopu nigdy nie zapomnę. Zosia ma na imię a jaka sprytna w wędkowaniu,z moich wędek najlepiej jej laska pasowała. Och co to był za wyjazd.Ale o tym innym razem :wink:

John

Ps. dobra odpowiedz ZOSIA ?

Napisano

Nad nikim się nie znęcam!!! Chcecie wiedzieć co to za ryba? Powiem wam, ale nikt nagrody nie otrzymał. Ta ryba to Amber Jack. NIe wierzycie? wpiszcie se w google.pl i weźcie grafika. Wyskoczy wm te zdjęcie. Nikt nagrody nie otrzymał, i niech teraz np. Papinos zada zagadkę.

Przykro mi, ze tak wszyło, ale zaraz posypały by sie komentarze jaki ja niedobry albo coś, bo taka odpowiedź już była a ja przedłużam. :evil:

Napisano

Sory, ale andi64 już zaczął pisac komentarze,że przedłużam, że się znęcam. Niestety, wyszło jak wyszło, ale to naprawdę nie moja wina.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.