Skocz do zawartości
Dragon

Konkursy-Zgadywanki-Rebusy

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bądź co bądź, nikt nie wygrał, może nie jestem najlepszy w tym, ale moją wolą jest żeby teraz Papinos zagadł zagadkę.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 505
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Weź no chłopie się wyluzuj.

tak,tak MagnuM, wyluzuj, andi64, to znany forumowy kawalarz. A przy okazji to mógłbyś gości potrzymać trochę w nieświadomości i wprowadzić do zabawy trochę " dramaturgii ". :mrgreen::twisted:

Gość wobler129
Napisano
Myślę że Ci psyche puściła - andi64 robi jajka a Ty to na serio bierzesz. Weź no chłopie się wyluzuj.

Tak jak pisałem andi64 jest liderem haczykowch jajcarzy :lol: No trudno zagadka spaprana. I co teraz ? MagnuM wymyśla drugą, czy ktoś inny ją wymyśli ? :roll:

Napisano
Zbliża się okres zimowy i niektórzy z was koniczą wędkowanie mając nieco więcej czasu poświęcimy go na zabawe z wiedzy wędkarskiej i znajomości otoczenia wędkarza ,zresztą prawie wszystko dozwolone ,ale tylko prawie bo pytania typu np co to za ryba i tu podaje się nazwe regionalną odpada.

Nieco regulaminu się przyda zadający może przeznaczyć nagrode lub nie ale napewno powinien o tym napisać.Zgadywać można tylko raz ,ten co zgadnie może zadać zagadke i tylko on ,reszta będzie wykasowana tak samo jak dwukrotne odpowiedzi.

Keri zaczynasz.

Gość wobler129
Napisano

miron mam nadzieję, że będą jakieś podpowiedzi bo bez nich ciężko będzie :wink::wink::wink:

Napisano
miron mam nadzieję, że będą jakieś podpowiedzi bo bez nich ciężko będzie
może chociaz gdzie występuje ten gatunek :lol:
Napisano

miron mam nadzieję, że będą jakieś podpowiedzi bo bez nich ciężko będzie
może chociaz gdzie występuje ten gatunek :lol:
Albo z jaką rybą występującą u nas jest najbliżej spokrewniona? Ale, ale, ale - zanim podopwiesz poczekaj jeszcze kilka dni - może maniek znowy będzie przypadkiem jakiś atlas przeglądał ;)
Napisano

Jest to ryba na 100% żyjąca w morzu/oceanie i jest ona z rodziny makrelowatych ( jednakże nie jest to moja odpowiedź tylko stwierdzenie faktów :wink: )

Napisano
następnym razem zadam jeszcze trudniejszą zagadkę

Dobra Miron ja zgaduję a ty wymyślasz jeszcze jedną trudniejszą zagadkę :?::lol:

beztytuusj1.png

Z angielska- Mekong Giant Catfish

Napisano
Napisz tomek1 znałeś ten gatynek czy wydedukowałeś, a jeśli tak to jak?
Naoglądałem się różnych ciekawych ryb jak myślałem nad moją zagadką :cool::lol: Ale Miron jeszcze nie potwierdził że to dobra odpowiedź. :roll:
Napisano

widziałem tego rybola z tydzień temu na animal planet ,ale za nic w świecie nie moge sobie przypomnieć nazwy :roll: ale tam i tak chyba podali angielska nazwe :???:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.