Tomek1988 Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Jedziemy Panowie z tematem Dzisiejszy bolo 67cm na BB7 czylu Basuńskiego bezsterowca 7cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 z rozpoczęcia i z dzisiejszego ranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 Gratulacje Artur, fajne rapiszony, pogoda się klaruje więc może i ja dzisiaj wyskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 13 Maja 2014 Autor Share Napisano 13 Maja 2014 Coś marnie się ten wątek rozwija Wieczorny drapieżca na Basuńskiego bezsterowca. Udało się jeszcze wieczorem połowić na czystej wodzie, jutro już będzie kicha bo woda zaczęła walić w górę i płynie piana więc się nie zapowiada ciekawie Bolek zagryzł BB7 ekonom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Ot taki bolek się uczepił a potem jeszcze mnie skąpał przy wypuszczaniu..hehe. było jeszcze kilka ale bez wymiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Ryba złowiona na totalnym bezrybiu. Upał, lampa, wysoka i brudna woda. Do tego boleń żerujący na narybku poukrywanym w brzegu. Pół dnia pływania bez ryby ( po za sandaczem Sobiego) , przerzucone wszystkie woblery w pudełku głównym ... i jeden z ostatnich woblerów w "drugim" pudełku okazał się skuteczny tego dnia. Ryby reagowały tylko na niego, mimo że to duży 8 cm klocek a wszystkie złowione tego dnia ryby srały zielono-srebrną breją z małych rybek. Wobler intrygował ryby do tego stopnia, że pierwszy raz zdarzył mi się ponowiony atak bolenia po nietrafieniu - chyba że dwie sztuki wystartowały do wobka. Niestety ryby nie powalały wielkością. Ten z fotki był największy. Około 17:00 bolenie przestały reagować na cokolwiek a ataki na sieczkę zdarzały się sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Mój pierwszy boluś wyciągnięty z Wisły na własnoręcznie robionego woblera. Całe 47 cm, ale radość jakby z medalowego. I chyba już mnie wciągło, bo kolejne wobki są robione. Tym razem troszkę minimalnie większe i 2 gr cięższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rob36 Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Tego bolenia (63 cm) złapałem 18 lipca i jest to pierwszy mój boleń w tym roku. Spinninguję rzadko więc niewiele ich łapię ogólnie, ale jak już się trafi to jest radocha. Uderzył na woblera pływającego po powierzchni, więc widziałem ten atak. Plecionka 0,12 mm + metrowy przypon z fluorocarbonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rob36 Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Nie mogę dodać załącznika niestety - nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Rob36, dodaj proszę zdjecie do Galerii haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rob36 Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Udało się ! Mój boluś załapał się w albumie jeszcze w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajs Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Pierwszomajowy bolesław 60cm z opadu. Widać było jak tłucze o wode, rzucałem w to miejsce z 30 minut i w końcu sie skusił Przynęta: savage gear cannibal clown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi