Szatan_666 Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 Witam. Jako że jeszcze nie ma opisu tego zbiornika na forum, proponuję udzielać w tym temacie podstawowych informacji, jakie ryby, dno głębokość. Pod kątem amatorskim jak i zawodniczym Ja osobiście nigdy tam nie łowiłem a jedyne co wiem to to że jest tam duży karp, a na zawodach łowi się głównie drobną płoć. Cytuj
Dżejson Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Jechałem wczoraj na koncert Budki Suflera do Bielawy obok tego zbiornika. Bardzo mi się spodobał i jeszcze bardziej zainteresował. Mamy tam z Kłodzka 33 km, tyle co na Taśmy na Topole, a wrażenia wizualne o niebo lepsze Czytałem, że jest tam dużo pieknego karpia, leszcza, zloty i srebrny karas, od groma ploci i wzdregi i rowniez troche drapieznika (warunki ma tam superowe). Czy ktoś tam wędkował/wędkuje i może udzielić jakiś bliższych informacji? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi