Ras al Ghul Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 Co sądzicie o tym pokrowcu? Warto? http://bass-sklep.pl/pokrowiec-trzykomorowy-team-dragon-155cm-91-00-155.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolthemaster Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Polecam. Używam trzeci rok, porządne szycie, niezawodne suwaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Posiadam pokrowiec Team Dragon 145cm. trzykomorowy do karpiówek i jestem zadowolony .Pokrowiec bardzo dobrze wykonany, dobre zamki,po dwóch latach użytkowania nic się nie dzieje.Polecam,będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravqq Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Mam coś takiego ale 2 komorowy, jak wyżej napisane bardzo solidnie wykonany, jedyny minus wg mnie to brak jakiejś dodatkowej kieszeni na zamek na jakieś pierdoły typu zanęta, robaki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 22 Maja 2014 Autor Share Napisano 22 Maja 2014 dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 Do jakich wędek Ci potrzebny pokrowiec? Bo jak za taką kwotę, to myślę że już lepiej dołożyć z 60zł. i kupić usztywniany pokrowiec. Posiadam trapera competition 3 komorowy i jest po prostu genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi