Spinningista22 Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Dzień Dobry Koledzy . Jest to mój pierwszy temat na forum, także proszę o wyrozumiałość . Przekopałem calutkie forum w poszukiwaniu ogólnych informacji na temat Prężyc, jest ich sporo, ALE przede wszystkim są to stare posty, a i opinie jak to zwykle bywa są bardzo rozbieżne. Moje pytanie zmierza w kierunku obecnego stanu starorzecza, dojazdu w owe miejsce oraz tegorocznych wyników wczesno-majowych na tamtej wodzie? W zamian zainteresowanych mogę poinformować odnośnie stanu wód w okolicy Siechnic/Kotowic. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barylax Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 witam często jestem na stawach w prężycach i lenartowicach, niedawno próbowałem jakoś dostać się na te starorzecze, autem nie ma opcji od lenartowic kawał z kapcia zasuwania,do tego z brzegu nie znalazłem żadnego podejścia do wody, znajomi tam łodzią dopływali ze 2 lata temu ale bez większych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinningista22 Napisano 18 Maja 2014 Autor Share Napisano 18 Maja 2014 Dzięki wielkie za info:) Pogoda przez ostatnie dni była dramatyczna, także myślę, że wszelkie dojazdy na chwilę obecną będą podwójnie utrudnione. Wnioskuję, że zostaje mi wyprawa na Odrę w tamtejsze rejony. THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barylax Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 zależy czym.sie poruszasz jak osobówka to nie ma szans jak prawdziwa terenówka albo krosówka to da.radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinningista22 Napisano 19 Maja 2014 Autor Share Napisano 19 Maja 2014 Nie nie, mam astrę, więc jej właściwości terenowe są baaaaaaaaaaardzo ograniczone, lepiej poczekam na lepsze czasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreg Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Byłem dzisiaj na starorzeczu. Dojazd praktycznie nad samą wodę. Non stop walił bolo, ale nie połakomił się dzisiaj na woblera żaden. Próbowałem też sliderem i kopytami z opadu, ale na zero. Pozostali spinnigiści także na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmtt Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Spróbujcie na boczny trok z uklejokształtnym woblerem. Tylko ten zestaw działa mi na Prężycach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi