LeChifre Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Witam mam do sprzedania blaszki gumy i kopyta firm mepps fishunter itp sprzedaje przynęty po okazyjnych cenach samych gum jest 50 wszystkie na hakach mustad zmusza mnie do tego lenistwo bo mam dość chodzenia za rybą wolę posiedziec nad karpiówkami cena 70 zł za wszystko gumy 50szt blachy 15sztuk. Zdjęcia na email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 odbierz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 29 Maja 2014 Autor Share Napisano 29 Maja 2014 Zdjecia wysłane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravqq Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 jak aktualne proszę o fotki na mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjpol Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 .... w ogłoszeniu nic nie słychać, ale jakby co to też poproszę fotki J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi