Gierek226 Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Witam kolegów po fachu .Jest już czerwiec więc pora na mętnookiego,dlatego załozyłem ten temat..Proszę kolegów aby dodawali zdjęcia,recenzje na temat łowienia sandaczy w rzekach jak i w jeziorach..Podzielcie się sukcesami,porażkami,jak i informacjami ..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=19066&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierek226 Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2014 Sam zajmuję się łowieniem sandaczy ..Często śmigam po Krakowskiej Wisełce ze spinem ale narazie na zaro ..Także zdjęcia za bardzo z rybą nie mogę wstawić ,chyba ze trzasnę fotki będąc w Tesco na stoisku rybnym ..Łowię na odcinku od mostu przy Elektrociepłowni w dół, do mostu Wandy..Przynęty klasyczne typu rippery,twistery,woblery.Myślę zakupić koguty sandaczowe,a nóż akurat coś sie uwiesi ..Narazie efekty to szczupaczki,klenio-jazie,okonie i w zasadzie jesli chodzi o spinning to tyle..Z sandałem problem, a codziennie prawie za nim sie uganiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyswe1 Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Poprzedni sezon poswiecilem lososiom a ten sandaczom Duzo plywanie bo lodz przestawilem i trza szukac i szukac i szukac Lowrensik 7 pomocny Znalazlem sandaczowe wzniesienie ktore ciagnie sie 70-80m O dziwo zaden aborygen tam sie nie zatrzymywal z szarpaniek Na mapach nie bylo tej goreczki.Moze dlatego ze to raczej wzniesienie jest 6m szczyt ,z jednej str lagodny spad do 7,5-8m a z drugiej ostro do 9m Wierzcholek twardy/skalny Na poczatku trza poznac upodobania sandaczy wiec duzo rzucania plywania i gapienia sie w ekran Pomocnym okazaj sie moj przyjaciel ktory mnie odwiedzil. Zapalony wedkarz koguciarz Ryby byly/sa na lagodnym stoku,rozsiane na dosyc duzej przestrzeni. Duzo ryb padalo ale do 50-60cm Z czasem efekty i ryby wieksze niz 50cm Siedemdziasiataki i osiemdziesiataki sprawiaja radoche ale czy sa tu smoki ? Lataly gumy i kurczaki po stokach w dol i w gore i efekt to sobotni smok 96cm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Na moim ulubionym jeziorku,w końcu sandacze ruszyły na jesienny żer. Wczoraj ładnie gryzły : ja 9szt, ojciec 3szt. Nie były za wielkie i brania bardzo delikatne ,ale nareszcie coś się zadziało. 55cm 62cm - kiepskie zdjęcie, próbowałem fotkę poprawić programem do obróbki,ale tylko troszkę porawiło jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierek226 Napisano 29 Października 2014 Autor Share Napisano 29 Października 2014 Gratulacje dla Kolegi,ładne sandały ..Mi narazie same ''przedszkolaki'' się trafiają..Dziś wyskoczę pomachać kijem, może się coś trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Dzięki, w poniedziałek kolejny wypad na sandałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 ładne rybki kolego:) proponuje nagrać filmik z połowów, będzie co pooglądać dla tych co na rybki nie mogą wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 W tym problem,że kamerka się mi rozsypała , ale może uda coś telefonem nagrać. Oczywiście, jak rybki będą chciały współpracować. Bo od czerwca do ostatniego wypadu zanderki nie gryzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 6 Listopada 2014 Share Napisano 6 Listopada 2014 Największy z poniedziałku 85cm, złowiony w ostatnim rzucie, już prawie po ciemku.Tym razem 2:1 dla ojca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 6 Listopada 2014 Share Napisano 6 Listopada 2014 fotka i rybka robi wrażenie, gratulacje dla tego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 no to jeszcze parę fotek z tego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Kolejne sandaczyki, tatko szaleje , ja ostatnio pechowo, od czasu złamania fartownego kija nie mogę nic większego złowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Wczoraj mimo niepogody silnego wiatru postanowiłem wypłynąć efektem były dwa brania sandaczyka 63 i ten troche wiekszy 83 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Szpalis ładny sandaczyk GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 dzięki kolego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LarryKowalsky Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Piękna sandacze Mi niestety w tym roku się nie poszczęściło w tym temacie i udało się złowić tylko 2 maluszki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi