wasyl1968 Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Zobacz daiwa crossfire , na trzech łożyskach , używam od tego sezonu , rozmiar 2000 z przednim hamulcem ( bardzo precyzyjny ) i zmieścisz się z kasą , polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian1981 Napisano 31 Sierpnia 2018 Share Napisano 31 Sierpnia 2018 wasyl1968 dzięki ale mam podobny kręcioł comorana black bull 6pif w rozmiarze 2500 i ogólnie jest ok. Jednak z większymi przynętami już trzeba włożyć więcej siły w kręcenie i jedna rzecz mnie strasznie denerwuje to szpula aluminiowa jest miękka. W poprzednim sezonie miałem kilka zadziorów od plecionki i cięższych przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian1981 Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Kupiłem robinsona accord 256 FD za cenę 105 pln w sklepie w Warszawie. Dam znać jak nawija i jak pracuję na starcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian1981 Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Siła hamulca 8kg,-18 kg jest błędem w druku potwierdzone w firmie Robinson. Aktualnie nawinięta plecionka 0,12 i żyłeczka 0,16 mm. Łożysko jest tylko w szpuli aluminiowej i wypadło, trzeba uważać. Plastikowa szpula ma trochę inny kształt(krawędzi) i wchodzi więcej linki. Niestety nie ma schematu w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi