szczupak28 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Panowie mam takie pytanko. Mamy we wsi staw 50mx50metrów woda czysta. W stawie jest mnóstwo karasia , chciałbym zakupić 20-30 szczupaków narybku. Gdzie w Małopolsce kupię taki narybek , albo kto mi dostarczy taki narybek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Zobacz na Giełdę rybacką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Dzięki Tomek. Najbliżej znalazłem Tutaj a przepatrzyłem całe 23 strony o ogłoszeniach o szczupaku , przeważnie Radom, Lubuskie. Wielkopolska i Podlaskie oraz Łódzkie ,Małopolsce nie ma nic. Umówiłem sie z gościem na 5.09 do Rudnika mam jechac po takiego na 30-40cm mam jechać , ma mi zapakować w jakiś rękaw foliowy i nabić tam tlenu tak że dowioze go spokojnie. Dzięki raz jeszcze za info i nakierowanie .....bo nie mogłem nic podobnego odnależ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Nie rób tego, poczekaj do późnej jesieni, a jeszcze lepiej do wczesnej wiosny. Taki transport o tej porze roku, to ogromne ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Dzięki Tomek.Najbliżej znalazłem Tutaj a przepatrzyłem całe 23 strony o ogłoszeniach o szczupaku , przeważnie Radom, Lubuskie. Wielkopolska i Podlaskie oraz Łódzkie ,Małopolsce nie ma nic. Umówiłem sie z gościem na 5.09 do Rudnika mam jechac po takiego na 30-40cm mam jechać , ma mi zapakować w jakiś rękaw foliowy i nabić tam tlenu tak że dowioze go spokojnie. Dzięki raz jeszcze za info i nakierowanie .....bo nie mogłem nic podobnego odnależ.Obrazek Jeśli to nie tajemnica to powiedz proszę jaki to koszt kg/sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 22zł /kg. Maniek wim że ryzyko dlatego , ale nie jest to swiat drogi a tylko 100km. Pojade jak bedzie chłodny dzień tak by temp była niska , w aucie mam klime wiec damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi