Meth Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Tak jak w temacie jestem zainteresowany zestawem LOWRANCE MARK 5X PRO w skład którego wchodzi urządzenie + transduktor + akumulator + torba + pawęż. Interesuje mnie dobry stan urządzenia, nie zniszczony, bez wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klyde Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 mam taką, jak chcesz kupić to za 1000 ze wszystkim sprzedam. stan bdb. jedynie zamek w torbie jest uszkodzony, trzeba by wszyć nowy, no ale to już mega szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Mam do sprzedania Lowrance mark 5 dsi nowa tylko bez akumulatora i torby jezeli bys byl zainteresowany daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi