Siedem_23 Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Witam, wędkarstwem interesuje się od 13lat, głowię jako amator i nie kryje że cały czas dowiaduje się czegoś nowego. Od roku przerzuciłem się ze spławika na grunt, podkreślam wcześniej poławiam sobie rybki tylko na spławik, na jakiś mniejszych zbiornikach. Chciałbym by ktoś ocenił mój "sprzęt", nie jest to jakiś tam sprzęt z najwyższej półki, ale starałem się kupić coś już w miarę dobrego. Kołowrotki: Jaxon - talsar GX 500 5,2:1 Robinson - Free Runner 406 5,2:1 Wędziska: Konger - Grandis Feeder 360/90 Konger - Grandis CARP 390/3.5Lbs Proszę o szczerość i wyrozumiałość również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Kołowrotki:Jaxon - talsar GX 500 5,2:1 Robinson - Free Runner 406 5,2:1 Wędziska: Konger - Grandis Feeder 360/90 Konger - Grandis CARP 390/3.5Lbs Proszę o szczerość i wyrozumiałość również Jaxon do feedera, Robinson do karpiówki i możesz śmiało łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Siedem_23, witaj ziomku . Masz wszystko co potrzeba do łowienia. Najważniejsze są chęci i czas. Sprzęt to sprawa jak nie drugo to nawet trzeciorzędna. Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siedem_23 Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 Dzięki za odpowiedz, no właśnie ten czas taki teraz niechętny do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi