siwy-czl Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 siema zamierzam kupić feedera na Wisłe do 200zł co polecacie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieczysław Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Używam Jaxon Eternium o cw. 150 360. Ale wole Mikado 360 cw. 140 Golden Baya świetny kijek. Wszystkie metody wędkowania gruntowego przyjmuje bez pardonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulaas Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 Polecam Konger Maxer Feeder. Długość jak tam wolisz: jest i 3,6m i 3,9m. Na Wisłę w okolicach Warszawy to ciężar wyrzutu wybrałbym raczej 150g. Te kije mają bardzo dobrą relcaję ceny do jakości. I mówę tu o całej serii, nie tylko o feederze. Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Polecam Robinson Tritium Feeder. NA Wisłę najlepiej coś o cw 150-180g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieczysław Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Na rzece Warta używam Golden Bay 390 cw 150 Micado, polecam, sklep internetowy Eldorado, jestem bardzo zadowolony z tego kijka. Około 200 setek zapłaciłem. Wspaniale znosi przeciążenia podczas holu. Byłem ogrom zdziwiony że za tak niska cene można dostać takie cacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sankra19 Napisano 23 Czerwca 2015 Share Napisano 23 Czerwca 2015 Mam Mikado Golden Lion 3.9m oraz Mikado Golden Bay 3.9m. Oba dają radę przy niższej wodzie, przy dużym uciągu na Wiśle czasem brakuje cw (szklak oczywiście poddaje się znacznie wcześniej). Moi znajomi maja Mikado UV( stare lepsze niż nowsze9) oraz tachibana. Złego słowa nie powiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip170 Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 posiadam golden liona wyzej wymienionego,tania a zarazem dobra wedka,niczego jej nie brakuje.dobrze sobie radzi nawet z ciezszymi koszykami,plombami jesli zajdzie taka potrzeba.ladnie widac brania. Polecam rownierz cormoran bull figter 3.9m 180g.super wedka.a i zylke dokupisz jak wedke w dobrej cenie znajdziesz.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bry1ant Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Ja na ten sezon kupilem dwa mikado golden bay, na wisle sie sprawdzaja bdb, na lowisku przeszly test z 6kg karpiem i musze przyznac ze pieknie pracuje pod ryba, zapas jeszcze byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi