tomek1 Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Dziwiłem się czemu na pellet biorą same leszcze, chyba musze przeskoczyć na jakieś duże kulki głębokość ustawienia kamery to prawie 7metrów, kręcone w słoneczny dzień. Podobny film niedawno pokazywał Wojciech Warmuz. Leszcze czyściły kukurydzę w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Niestety leszcze w tym sezonie mnie pokonały. Biorą na wszystko i wszędzie Na szczęście zaczęły już brać ładne okonie, także zapomniałem póki co o innych rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Witajcie Mam takie pytanie odnośnie kamerki sj4000. Czy miał ktoś takie problem jak ja ??? Wiec sprawa ma się tak że do kamerki włożyłem kartę pamięci 32GB , ale dzieją się czary po włożeniu kolejnej baterii.Film niby się zapisuje , ale nawet sama kamera nie wie co to za format i nie da się go odtworzyć. Na komputerze też go nie odtwarza jedynie widać rozmiar jaki film ma. Specjalnie nawet sformatowałem kartę wczoraj i dziś poprawnie nagrały się 4 filmiki na pierwszej baterii , natomiast druga bateria i trzy filmy nieznanego formatu ( do usunięcia raczej). Miał ktoś taki przypadek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 3 godziny temu, szczypior napisał: Miał ktoś taki przypadek?? Tak, miałem. Myślę, że to problem z objętością karty. 16 GB chodzi bez zarzutu a 32 GB loteria- raz straciłem dobry materiał z tego powodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Dzięki Tomku za odpowiedź. Zostaje mi zakup nowej karty i mam nadzieję że się uspokoi ta anomalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 17 Lutego 2018 Share Napisano 17 Lutego 2018 Witam, wstępnie przymierzam się do zakupu kamerki sportowej, budżet to 300-500zł . Czy ktoś z szanownych kolegów ostatnio miał do czynienia z tym tematem i może coś polecić? Jako, że jeżdzę głównie na nocki, zależy mi na w miarę dobrej jakości przy słabym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi